AKTUELNO

U sve sumnja!

Usledilo je naredno pitanje novinara, koje je upućeno Pauli Hublin:

Ogovarala si Minu sa Necom, pa si rekla da je veza sa Franom fejk - započeli su temu novinari.

Foto: TV Pink Printscreen

Zato što mi ne pije to vodu, ne vidim tu ništa iskreno. Ni Fran nije svoj, samo forsira tu priču, ja znam kakav je on, ne vidim u njemu ni trunku iskrenosti i sebe. Meni je to samo dokaz da je istina da me nije voleo, niti bio zaljubljen u mene, već me je samo koristio. Nikada nije bio pažljiv i nežan prema meni - počela je Paula.
Žao mi je što sam se dala za nešto što je bilo lažno, žao mi je svojih suza i truda. Prema meni se ponašao onako kako se ponaša prema svema, on je bio dobar samo kada bi mu trebalo nešto. Ovo nije on, sigurna sam. Ima drugačiji način šale, priče, baš mi je sve smešno sa njegove strane - dodala je Paula.

Foto: TV Pink Printscreen

Bilo mi je smešno kada je rekao da mu teram inat sa Čorbom, a nakon toga je ušao u vezu, meni to izgleda kao teranje inata. Vidi se sve, moja veza sa Čorbom je iskrena, Frana ne čujem i ne vidim - nastavila je Paula.
Mislim da si više bila zaljubljena u Anđela, nego sad sa Čorbom - ubacila se Marija Kulić.

Foto: TV Pink Printscreen

Stvarno sam želela biti u dobrim odnosima sa Franom, ali rečenica moga oca "Opraštam ti što si mi TO dovela kući" sve mi je rekla. Mislila sam da me se moj tata odrekao - rekla je Paula.

"Šta to Čorba poseduje, što te je osvojilo?" - glasilo je pitanje.

Mogu biti skroz svoja kad sam sa njim, nije mi se još desilo da me neko tako prihvati. Pomogao mi je mnogo - odgovorila je Paula.

U video - prilogu pogledajte detaljnije.

Autor: M.I.

#Zadruga