AKTUELNO

Izgladili su odnose.

Vladimir Tomović je svakom zadrugaru obrazložio zbog čega je dobio koji budžet, a na neke se posebno osvrnuo. Vladimir je dobio izvinjenje od Filipa Cara tokom izlaganja.

Foto: TV Pink Printscreen

Gospođi Nadici dajem mali, balansirao sam, znam da je u budžetu sa Radom. Ona ima svoj rijaliti, ne susreću nam se putevi. Nije naučila da bude sa ovakvim ljudima, želim joj sve najbolje - rekao je Tomović, pa prešao na Filipa Cara:
Srednji budžet za njega. Hvala ti što mi iskreno kažeš šta misliš. Sve si mi do sad rekao iskreno, vređali smo se, ni za šta ti nisam zamerio. Samo ti zameram to što si mi prebacio što sa 38 godina nemam dece - pričao je Vladimir.
Izvinjavam ti se za to - odgovorio je Car.

Foto: TV Pink Printscreen

To me boli jako, ali nadam se da ćemo ovakve odnose imati do kraja rijalitija. Znaš za šalu, zato si juče dobio onoliko glasova. Dva puta sam mogao da te diskvalifikujem nisam to uradio. Odnos sa Aleksandrom ti je katastrofalan. Vreme je da stavite tačku na sve. Tvoja porodica je super - rekao je Vladimir, pa je prešao na Ivanu Marinković:
Tebi dajem srednji, ne mogu veliki. Dobra devojka, odlična, pokazala si se jako lepo. Imam samo reči hvale. Nemaš mrlje ovde, niko ne može da ti morališe. Dobra si devojka, jesi flertovala sa nekoliko njih, jesi se zaljubila u Anđela. Dajem ti podršku tu, mislim da on ceni tvoje emocije i da će sve da legne na svoje. Eto, srednji budžet - objasnio je Tomović.

Foto: TV Pink Printscreen

Zbog propale rijaliti priče i svega što je fejk u njihovom odnosu, grčevito se bore za kadar. Anju su urnisali Instagram pratioci jer su stvorili sliku o njoj da je zvezda. Trebalo je da se osvrne na neke stvari. Sve radite fejk. Anja je rekorder po fejk pričama, evo vam najmanji budžeti - rekao je Vladimir.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.