AKTUELNO

Postalo je napeto od samog početka.

Milan Milošević je stigao u Belu kuću, što znači da je vreme za "Izbor potrčka" ali i "Pretres sa Milanom", koji će uslediti nakon što se, ovonedeljni vođa Vladimir Tomović odluči za svoje potrčke, ali i za omiljenu osobu. Podsećamo, Jovana LJubisavljević se celog dana osećala loše zbog Vladimirove izjave da će ona biti omiljena osoba.

Ono što se tokom današnjeg dana dogodilo, izazvalo je lavinu komentara, a sudeći po svemu, i ovo veče biće u sličnom tonu. Vladimir je podelom budžeta napravio ozbiljnu pometnju među zadrugarima, koji su se kako sa njim, tako i međusobno raspravljali.

Nakon što je Milan pozdravio zadrugare, prešli su na goruće teme vezane za današnji dan.

Rekao si da Monika Hani nije ispala nikakav prijatelj, prokomentariši to - rekao je Milan.
To je Hana sama rekla. I Filip i Hana ovde su govorili stvari za Moniku koje nikako nisu reprezentativne. Ko je slušao moje i Hanine razgovore, ona je nakon 15 dana promenila mišljenje i o Pauli, i Moniki i drugima. Sa Monikom nije bila oduševljena, možda smo mi ostali bili grubi prema njoj, ali na kraju nije imala reči hvale za nju, i oko hrane i nekih drugih stvari. Hana mi je sama rekla da joj drugarica iz spoljnog sveta, za petnaest dana dva puta poslužila hranom - rekao je Vladimir.

Foto: TV Pink Printscreen

Šta se desilo sa 100 eura, oko kozmetike? - pitao je Milan Moniku.
To je bio moj i Hanin nesporazum. Ne bih to komentarisala. Ja sam Hanu pitala da mi ostavi šminku ovde, jer će ona lako napolju nabaviti sve. I ponudila sam se da joj platim posle, kada izađem. Kada sam je pitala, videla sam da joj nije drago kada sam je pitala. Onda sam joj dala broj ljudi, kojima može da se javi, da prespava i da joj daju novac, za to što mi ostavi. Hana je onda došla i rekla mi da mi je odvojila šminku za sto evra. Pritiom, to nije bilo novo, nego polovno. Rejkla sam joj da je iznos nebitan, potom je ona rekla da je između sto i dvesta eura. Potom sam je pitala da li to zaista vredi toliko, a ona je rekla: "Pa i ne" - rekla je Monika.

Foto: TV Pink Printscreen

Srećna sam što nisam vođa, iskreno. Nas dve smo se pre toga znale površno, ovde smo se tek upoznale. Ja sma išla za njom ali ona nije htela ničiju pomoć - dodala je Monika.
Njihovo prijateljstvo je puklo kada je bila priča sa mandarinama, kada Monika nije htela da joj da - dodao je Tomović.

Foto: TV Pink Printscreen

Hana je htela da za vođu postavi Moniku, a da Monika stavi Sanju za omiljenu, ali se uplašila odgovornosti koju će dobiti time, a želela je da ponizi Matoru. Prepala se - dodao je Mića.
Hana jeste bila ljuta na Matoru, zbog nekih njenih napada. Samo da dodam, nisu bile mandarine razlog, neću da se svađam oko hrane. To sa šminkom sam shvatila lično, to mi je katastrofa, jer smo se dogovorile oko cifre, vratila sam joj to, i rekla sam da me razočarala i da mi je to ispod časti. Ponela je sve i kupke, šampone i ostalo - dodala je Monika.

Foto: TV Pink Printscreen

Hana se razočarala u Moniku kad ju je Monika isterala da spava u dnevnoj sobi. Ona mi je rekla da ne može da veruje da ju je isterala tako bliska prijateljica - rekla je Sandra Rešić.

Foto: TV Pink Printscreen

Detalje pogledajte u klipu ispod.

Autor: D.B.

#Zadruga