AKTUELNO

Sad je sve jasno!

Paula Hublin ustala je tokom emisije ,,Pretres nedelje sa Milanom Miloševićem", te je prokomentarisala ljubavnu vezu između Mine Vrbaški i njenog bivšeg dečka Frana Pujasa.

Foto: TV Pink Printscreen

Ko se zadnji smeje, najslađe se smeje. Samo ću reći Franu da sada vidi kako je to kada si prema nekome predobar, a kada ti ga neko stavi. Drago mi je što je to video. Meni on čaj nije skuvao, a za nju je preplivao jezero, opet hladno je, nije ni to mala stvar. Rekao je da za mene ne bi preplivao, meni je drago što se njemu desilo, bilo bi mi draže da je još duže trajalo, da ga je još više iskorišćavala. Ja sam se napatila i dala sve. - izjavila je Paula.

Foto: TV Pink Printscreen

Mene niko ovde ne sluša, a svi su sada kao pametni. Mina tera inat Vladimiru Tomoviću, kakav crni Fran! Ja sam joj rekao da me nije ubedila o čemu se tu radi. Ja sam i danas video u Mini inat! - nastavio je Mića.
Mina kaže, ja ne odajem, ali moram. Kaže ovako: ,,Idem u Zadrugu, to mi treba, osećam se tamo kao kod kuće i tamo ima nešto što je moje". Pa nije sigurno mislila na Frana - otkrio je Milan.
Jedino ko može da ispadne neku prepisku, jeste Mensur - izjavila je Tara.

Foto: TV Pink Printscreen

U video-prilogu pogledajte kako je sve izgledalo.

Autor: O. B.

#Zadruga