AKTUELNO

Sad je sve jasno!

Naredna zadrugarka koja je nominovala između Miljane Kulić i Lazara Čolića Zole bila je Monika Horvat.

Foto: TV Pink Printscreen

Kada je Zola ušao, ja se nisam osećala dobro, pa mi je on jedan od onih ljudi koji su mi pomogli da se naviknem na sve ovo ovde. Rekao mi je u biti da ima i puno gorih stvari. To što on i Miljana imaju u vezi, to ne utiče na moje mišljenje. Što se tiče Miljane, ja kao i Miljana, nikada u životu nisam poslušala svoju majku, svoje roditelje, niti ljude koji su mi želeli dobro. Savetujem Miljanu da se nauči iz svih svojih prošlih veza, jer majka kao majka je uvek u pravu, bez greške. Moja majka je bar uvek u pravu. Pretpostavljam da je i Marija u ovoj situaciji u pravu, imaj razumevanja za majku, ona ti želi najbolje. U biti, to je to, nominujem Zolu, iz razloga što Miljanu znam duže, više smo komunicirali - rekla je Monika.

Foto: TV Pink Printscreen

Zola je moj zemljak, voleo bih da ostane što duže, a sa Miljanom imam bolji odnos. Bilo bi mi žao da gledaocima uskratim dva dana da se ne smeju njenim budalaština, tako da nominujem Zolu - izjavio je Kenan Tahirović.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja ću prvo krenuti od Zole, čuo sam da je jednom pričao sa Miljanom, kada smo pravili novčanice da je potpaljivao Draganu da se svađa sa mnom, on je i te kako namazana osoba i to mi se ne sviđa kod njega. Što se tiče Miljane, bio sam ljut jednom na nju, kada se desilo ono sa Majom, kada sam je upitao da je paranoična, iz najbolje namere. Ona se sprdala na Anin račun, tako da šaljem nju u izolaciju, samo zbog toga - izjavio je Nenad Lazić Neca.

U video-prilogu pogledajte kako je sve izgledalo.

Autor: O. B.

#Zadruga