AKTUELNO

Nominacije su nastavljene.

Nakon burnog okršaja Kristijana Golubovića i Marije Kulić gde je reagovalo obezbeđenje, nominacije su nastavljene. Na red je došao Toma Panić.

Ja ću reći kratko, sa Zolom nisam imao nijednu svađu, ali sa Miljanom jesam. mi smo se dogovorili da se ne provociramo više, ja ne znam zašto ona to radi a znam da me gotivi. Bez obzira na sve, ja moram Miljanu da pošaljem u izolaciju - rekao je Toma.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja ne bih da dužim, ja Miljani ne mogu ništa da kažem ona mene jako poštuje. Koga je uvredila neka kažu, ona i je se poštujemo i napolju kad se sretnemo. A nemam ništa ni protiv Zole, i njega jako poštujem ali nominujem Zolu - rekla je Rada.

Foto: TV Pink Printscreen

Ovo mi je jedna od težih nominacija. Ja Miljanu pratim odavno, ali ne sviđa mi se kako je raagovala na mene na izboru za mis, ne volim što je sujetna. Ona je mene prvo naružila, a nakon toga mi je rekla izvini. Ali videće ona kada je udari šamar realnosti. Što se tiče Zole, ja njega nisam zapazila bez Miljane, i mislim da se nagojila zbog njega, ali mi ništa nije uradio. Ja nominujem Miljanu - rekla je Nadica.

Foto: TV Pink Printscreen

Biću kratka, sa zolom imam okej odnos, ali mislim da si uspavan! Nominujem Miljanu, jer kada sam gledala rijaliti ja sam nju gotivila, ali sada sam se predomislila, upoznala sam je i imali smo razne svađe. Ona menja raspoloženje, ona je kako vertar duva i mislim da ima neke maske i tako se i ponaša. Ona te danas voli, a sutradan te ne voli - rekla je Dragana.

Foto: TV Pink Printscreen

Kako je sve izgledalo, pogledajte u nastavku.

Autor: P.I.

#Zadruga