AKTUELNO

Tenzije rastu!

Vladimir Tomović je ovonedeljni vođa, a došlo je vreme da raspodeli budžete zadrugarima za ovu nedelju.

Mali budžet, Cvele, sve što sam rekao za Anju, važi i za tebe. Bio sam grub prema tebi, radio sam neke stvari planski. Uživam da te posmatram, mislim da imaš neku crtu ozbiljnog psihopate, mislim da se Anji sviđaju takvi tipovi, imaš pogled kao da ćeš da je sravniš sa zemljom, nemaš osmeh, kao da mažeš kremu za mrštenje - rekao je Vladimir.

Foto: TV Pink Printscreen

Srednji budžet, zapravo daj mali, napraviću veliki, pa ću se ja preračunati. Nju sam zaboravio, njoj treba velika podrška i pažnja, ima podršku jedne osobe. Maja Marković ima dva muškarca kojima mora da se pravda i da snosi odgovornost, to su Alen i njen sin. Maja je pre i posle svega majka, ona to mora da zna, mora uvek to da ima u glavi, najbitnije da taj kiks nije Alenu kiks. Bićete onoliko jaki koliko ste oboje jaki, ti si slabija, pazi da ne obrukaš ni jednog ni drugog - rekao je Vladimir.

Foto: TV Pink Printscreen

Fran, mali budžet, da mu dam više od 1.000, ruka bi mi se osušila. Od prvog dana do danas imam isto mišljenje o tebi, sve je isto, ti si pročitana knjiga. Voleo bih da popričam o tome, kako možeš sa osobama sa kojima si se vređao, da imaš "dobar dan", i sad se meni smeješ kao da me muvaš. Nije mi prirodno da imamo svađu, pa zagrljaj, slađe mi je što si me prozvao "gla*ić" nego što se smeješ. Jasan si mi kao dan, igraš rijaliti, jašeš dasku na talasu pitanja gledalaca, moraš da budeš svestan da u mojim očima nećeš biti veliki - rekao je Tomović.

Foto: TV Pink Printscreen

Kako je sve izgledalo pogledajte u nastavku.

Autor: S.M.

#Zadruga