AKTUELNO

Ne prestaju da se svađaju!

Tokom emisije "Izbor potrčka" Filip Car i Mina Vrbaški su se osamili u sobi i razgovarali o njihovom odnosu, ovog puta nisu štedeli reči.

Neću te suze i ignorisanje, ti praviš sprdačinu od mene, p*pušićeš k*urac od mene! A ovu kontru koju ti pružaš, videćeš - rekao je Filip.

Foto: TV Pink Printscreen

Ma, o čemu pričaš ti? - rekla je Mina.
Ja imam k*urac i ja j*bem, ne mogu biti j*ban! Ti mene ismevaš pred svima, i okrećeš mi vrat. ja ne znam da li ćeš ti kontru ili ne ne znam, ali samo kaži crno na belo! Meni je ovo sada najveća muka na svetu, da se raspravljam sa nekim koga volim, a ovo pokazuje da mi ne funkcionišemo. Jel hoćeš da raskinemo? Ti meni da okrećeš glavu i ismevaš me, mene ni Al Kapone ne može da ismeva. Ovo što mi se sada dešava, meni se nikad nije desilo, ja sam ovde dva meseca a ništa nisam napravio - rekao je Filip.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam ta koja utiče na tvoje promene, a ti mi kažeš kako se ja ne zalažem za nas! Već smo raskinuli! Ja ovde neću sebi da dozvoljavam neke stvari, ti mene ne poštuješ i labilna si osoba, ja kad pitam kako ti je, ti meni ne daješ odgovore a moje ponašanje je savršeno prema tebi! A ti si taj koji nema poverenja u mene, i ono što si radio sa Majom je nedopustivo. Ti nikada ne možeš biti gori od mene! - rekla je Mina.
Ja sa Majom nikada ne bih bio, ja sam je samo odmerio nakon priča. Ti si u ovoj kući bila sa mnogo više muškaraca, a sada ih je tu trenutno pet. Ja imam devojku i njen bivši mi je prijatelj a oni nemaju raščišćene račune. Nemoj da mi teraš inat, jer mogu biti gori i za tebe i za mene! - rekao je Filip, koji je odlučio da stavi tačku na njihov odnos.

Foto: TV Pink Printscreen

Detalje pogledajte u nastavku.

Autor: P.I.

#Zadruga