AKTUELNO

Žestok obračun u emisiji!

I Toma Panić je dobio reč u večerašnjoj emisiji "Izbor potrčka", kako bi prokomentarisao današnju podelu budžeta Vladimira Tomovića. Toma je danas pobesneo što je dobio najmanji budžet i što mu je Vladimir rekao da je prodao sve.

Foto: TV Pink Printscreen

Nećemo da pričamo bajke i basne, rekao je da sam prodao sve, ja imam ženu, detu, oca i majku. Ja sam mu rekao da nijedan otac na svetu ne bi prodao svoje dete. To mi je rekao sada i nikad više - poručio je Toma.
Rekao sam da si prodao sve. I nećeš ti meni da pričaš šta ću ja da kažem. Pokaži delima da ti je porodica sve, popio si sad par piva, pa pričaš tu - odgovorio je Tomović.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja ne znam šta ti se ovi ljudi dive, za mene si rijaliti f*kara, a možda si takav i spolja. Ti si f*kara, lažov i folirant. Šlihtara! Za mene, a možda i ljude koji gledaju ovo. Ja se jesam zaljubio iskrenu u Paulu. Sa druge strane, ispao je f*kara i kada se obraćao Kristijanu. Mene je nazvao mišem što neću da se svađam sa njim, znači da je isti kao ja, ili gori, jer je stariji od mene 15 godina. Što se tiče mene, gora si f*kara od mene. Kažeš da sam prodao porodicu, što si Maji dao najveći, šta je ona uradila, a šta sam ja? - rekao je Panić.
Ne možeš ti da me pitaš ništa, ti si pijan. Ja tebe na najmanju udicu upecam - uzvratio je Tomović.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.