AKTUELNO

Nije znala šta da kaže na Miljaninu konstataciju.

U toku je komentarisanje Ivane Marinković i Maje Marković koje su na jednoj od prethodnih žurki imale komentare na jednog od članova obezbeđenja, što je izazvalo haos kada je taj isti klip pušten u emisiji "Gledanje snimaka". Voditelj Darko Tanasijević je imao još jedno od pitanja povodom ove teme.

Šta misliš o tome što je Tomović zamerio Ivani, a ne tebi? - bilo je pitanje za Maju Marković.
On može da govori sve i svašta i za mene i za Ivanu. Ali on nju komentariše da bi je uputio da bude bolja. Ona je njemu jako dobra i draga - rekla je Maja.

Foto: TV Pink Printscreen

Ivana, imaš li utisak da zbog nje ispadaš najgora, što si se raspravljala sa Alenom? - pitao je voditelj Darko Tanasijević.
Ne, ja nju volim i to će tako da bude do kraja. Objasnila sam mu nešto jer mu se učinilo. Pući će mi glava više - pravdala se Ivana.

Foto: TV Pink Printscreen

Vi lažete! - ubacio se Mića.
Možda sam ja budala, ali to nije tako kako ljudi misle - branila se Ivana.

Foto: TV Pink Printscreen

Zašto komentarišete obezbeđenje, a ti imaš emocije prema Anđelu, Maja prema Alenu, čemu to? - bilo je pitanje voditelja.
Jeste, ne mogu da osporim, ja imam emocije, ali ja moram da nastavim dalje. Ako sam najgora, to sam ja! - dodala je Ivana.
Poenta priče je nebo i zemlja. Nebo je Ivana koja je zaljubljena u Anđela, a Maja je ta koja je prevarila verenika, ostavila ga u najgoroj situaciji. Zaštiti sebe, ne možete da se poredite. Branim tebe! - rekla je Miljana Kulić.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku teksta, u video-prilogu koji sledi.

Autor: D.B.

#Zadruga