AKTUELNO

Mina pokušavala da ga opravda na sve načine.

Sreda u "Zadruzi" predviđena je za pitanja gledalaca sa Milanom Miloševićem. Prvo za večeras upućeno je Filipu Caru:

Rekao si za Sanju užasne stvari. Na primer, da joj se treba urinirati po faci. Da li znaš da se takve stvari godinama govore za tvoju devojku?

Foto: TV Pink Printscreen

U afektu sam to rekao. Žao mi je, zna Sanja koliko mi je neugodno. Skupljam hrabrosti da joj priđem i razgovaram sa njom. U suštini, mislim da je fina devojka - pravdao se Car.
Posvađali smo se tada, bio je vidno iznerviran, a meni je bilo smešno sve to. Do sada nisam znala šta je rekao, ne sme da mi priđe, vidim da mu je neprijatno. On priča i o osobama koje voli loše stvari - rekla je Sanja.

Foto: TV Pink Printscreen

Voleo bi da takve stvari za Minu kažu ispred mene, ali negde svako ima pravo na svoje mišljenje. Nemam samokontrolu ovde i ne mogu da kontrolišem svoj bes, imam i sestru kod kuće... - nastavljao je Car.
On takve stvari ne sme devojkama da govori ovde, jer u raspravama tako neko može na mene krenuti. Ne sme to sebi da dozvoljava, niti ću mu ja dozvoliti, jer smo ogledalo jedno drugog. Nisam Sanji prenela šta je Filip sve rekao za nju, mnogo gore stvari su i meni govorili - rekla je Mina.

Foto: TV Pink Printscreen

Izvinio bih se i ovim putem Sanji, šta god da je ona napravila, niko se ne sme tako izražavati o devojci - izjavio je Car.
Ovo što on radi, stvar je neke frustracije. Mora da postoji neka kapisla od ranije za to. Automatski posle moraš otići da se izviniš, zna se kome se urinira po faci, najgorim i perverznim ličnostima, kome se debelo plati za to. Želeo si da uvrediš devojku na najgori mogući način! - kristikovao ga je Kristijan.
I za Aleksandru mi je žao zbog nekih reči - dodao je Car.

Foto: TV Pink Printscreen

U video - prilogu pogledajte detaljnije.

Autor: M.I.

#Zadruga