AKTUELNO

Nije izdržala!

U večerašnjoj emisiji "Pitanja gledalaca" naredno pitanje je postavljeno Ermini Pašović: "Šta je u pitanje o Joci i Maji?"

Ja Maji ne verujem ništa, ona meni deluje kao perfidna osoba koja se krije iza maske. Alen mi deluje da je korektan, i verujem u njegove emocije i ta tem,a me je zanimala, pa sam se raspitivala kod Jocine prijateljica i bila sam upućena u svaki detalj! Majin bivši suprug se oglasio takođe, i rekao je kako se proveo sa Majom u braku a to je jedan šablon koji je svima prezentovala, svoj trojici. Ja sad znam da me Alen mrzi, ali ja za sve što kažem imam dokaz - rekla je Ermina.
Ja Alenu nikada nisam ništa rekal loše o Joci - rekla je Maja.

Foto: TV Pink Printscreen

Ti si nakon iznošenja svega za silikone, ti si dočekala odmah i oplala po Joci pa si se žvalavila u ćošku sa Alenom. Ako je nekome loše nikoga ne trebamo da dodatno terorišemo,a ti si to uradila! Da si drugačije to uradila njemu bi bilo lakše. Za dete si rekal da je on pravio, i kako ti njega nisi volela, pa nije on uzeo pištolj na vodu pa onda pravio dete. Oni kad su u kadru, to izgleda odvratno, ti kao nećeš a ovamo ga grliš i ljubiš. Najgroznija stvar je to što si sve znala, a nastavila si hladnokrvno sa Alenom. Alene spašavaj se od nje! - rekla je Ermina.
Ja ništa nisam radila, i neću sada da sedim i ćutim! Mislila sam da Joca neće to da iznese, i znam da sam ga povredila psihički i ja se ne pravdam ja jesam uradila lošu stvar. Ja sam uradila ono što nisam smela, rekla sam kako prema Alenu imam osećanja a on mi je i te kako verovao - rekla je Maja.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku.

Autor: P.I.

#Zadruga