AKTUELNO

Tenzija raste!

U večerašnjoj emisiji "Pitanja gledalaca" naredno pitanje je postavljeno Minu Vrbaški: "Da li primećuješ da se Caru sviđa Maja Marinković?"

Ja sam njemu to objašnjavala, ali on ima takvo ponašanje i ne razmišlja! Nije da je Maja neko koga on tako gleda, on i da uđe petnaest novih on bi isto radio. Ja izbegavam da idem sa svima da se družim, kako on ne bi dobijao takva pitanja. Meni se to ne sviđa, ali znam da on ima zlu nameru. Ja znam da mu se ja sviđam - rekla je Mina.
Ma to možda tako izgleda, ja sam prvi put u rijalitiju i da se tako prave priče. po tome, ovde može da mi se napravi i priča sa Nadicom, i vidim da ukoliko ostanem u vezi sa Minom ja moram takve stvari da batalim i počnem da gledam u zid - rekao je Car.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja volim da se družim, ali ne želim ništa da im pokvarim, Znam da je Mini zasmetalo kada smo za zagrlili, ali nisam primetila da me gleda kao muškarac ženu! Nisam ja davala izjave za njega, ali mi je bio simpatičan - rekla je Maja.
Ja sam je možda pogledao, ali to je taj muški instinkt. da sam slobodan, možda bih je gledao tako. ovde ima dosta zgodnih, ali Mina ne može da se poredi sa ostalim, jer je ona meni najbolja. Ona i ja nemamo neki odnos, ali mislim da sam ja uklet i da ja ne mogu da imam normalan odnos sa devojkama. Ona me gleda u prolazu i samo neka zezancija, ona je simpatična i meni je zbog Janjuša jer imaju neki odnos. Ja ne želim nikakva povezivcanja sa njom zbog Januša i Mine, ja samo Minu vidim jer su ostale samo ravna linija. ja sam ovde ušao da vratim svoju ženu - rekao je Car.
Ja sam rekao tek kad je ušla Džesika, ja prema njoj osećam samo zlo! Ovde sa njom može svako da bude, sem mojih prijatelja. Jer ne može neko da mi bude prijatelj, ako je i sa njom - rekao je Janjuš.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku.

Autor: P.I.

#Zadruga