AKTUELNO

Ovoi niko nije očekivao!

Naredno pitanje je postavljeno za Maju Marković: "Da li te je sramota da se grliš sa Alenom ispod pokrivača, dok te gleda izlomljeni verenik?"

Ja sam ovde i ja sam na televiziji i on gleda kao i svi,i jako mi je neprijatno to pitanje. Kad se mi grlimo i ljubimo ja zaboravim na sve, ali sam svesna da sam na televiziji pa mi bude neprijatno - rekla je Mja.
Mislim da ona neće moći da izdrži, i oni su na ivici živaca. on mora sam da probudi sebe i moraju da se kontrolišu - rekao je Mića.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam već rekla šta mislim! Meni ej nezamislivo da neko pravda Maju a osuđuje Jovanu, ja se slažem da je ona mutava plovka kao što je rekla i Marija. Ja sam rekla šta sam rekla, ja ne primećujem da je Maja naivna, ona nije naivan i da je imala muža koji je sve rekao, kao i Joca, a sad Alen. Za njega mislim da sa njom u vezi on gubi. ja sam rekla da je jako uspešna, jer je zav tri godine promenila tri partnera, čula sam i za tog doktora. Ona je za mene nemoralna, i bila je i sa Jocinim drugom - rekla je Lili.
Ovo nije tačno i ja to prvu put čujem, ja nisam bila sa Jocinim drugarom - rekla je Maja.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku.

Autor: P.I.

#Zadruga