AKTUELNO

Sve je izneo!

U večerašnjoj emisiji "Gledanje snimaka" na narednom klipu koji je pušten zadrugarima, na kom je prikazan raskid Milana Jankovića Čorbe i Tare Simov.

Ja sam njega malo više upoznala, razumem i njegiv način sprdnje i te vulgarne stvari. Žao mi je što nije odmah takav bio, što se tiče intimnih odnosa ja sam nešto obećala tati! Krivo mi je što on ne veruje da ja gajim osećanja prema njemu a on je grub prema meni. Svesna sam koliko ga volim, i svesna sam šta on oseća prema meni i zna to da prikrije - rekla je Tara.
Koja Dragana, ja ne znam kada sam ja bio sa Draganom! Ovde nije stvar samo u hoklici, ovde se radi o drugim stvarima. Ona je naporna, sama tumači nešto i zato mi ne odgovara kao devojka. Ja sam Moniki jednom dao kompliment da je oraspoložim, a sa Jovanom imam sjajan odnos. A što se tiče hoklice stavljam je po strani, i razumem šta je obećala tati - rekao je Čorba.

Foto: TV Pink Printscreen

Oni su se pre neko veče grlili ja sam mislio ode hokla, i ona lagano ustane iz kreveta i ode! To su bili strastveni poljupci i dodiri oni su se strasno trljkali, a šorts je bio problem bio je jako tanak i u onom jeku, ona ustane i ode a ovaj sedi u krevetu i ne veruje. Oni se lepo zabavljaju i lepo se vole - rekao je Kristijan.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku.

Autor: P.I.

#Zadruga