AKTUELNO

Nije se nadala!

U narednom video-prilogu zadrugari su videli razgovor Stefana Šebeza koji je vodio sa Paulom Hublin i Ivanom Marinković o raskidu sa Draganom Mitrović.

Foto: TV Pink Printscreen

On mi je kriv ovde i to je to. Sinoć smo razgovarali, jer mi je katastrofa ovo što priča - rekla je kratko Dragana.
Ja sam rekla da nisu bili jedno za drugo, ali da se sa njenom drugaricom podsmevaš, to je jako ružno i da si bio sa njom iz sažaljenja, rekao si to - rekla je Ivana Šašić.
Nisam rekao da sam iz sažaljenja, ja sam sagledao neke stvari. Nisu mi se svideli neki njeni stavovi i razmišljanja i onda smo završili i to je to - rekao je Šebez.

Foto: TV Pink Printscreen

Za Stefana neću uopšte da pričam, ja sam ih mirila sto puta, ja sam njoj rekla da prestane da se ne ponaša negativno, njemu da spusti loptu - započela je Ivana.
Pa što si se umešala između nas? Šta radiš? Ne kapiram! Ja sam nju tešila zbog Anđela! - rekla je Dragana.
Nemoj da lupaš gluposti i da k*njaš! Ja sam njih spajala, ne ide i ne ide! Meni je jedino Maja prijatelj! Ona klinku smatra za pretnjom - uzvratila je Marinkovićeva.
Odvratna mi je, sad mi je i on odvratna, ne mogu da ga gledam. Oboje su mi odvratni i gade mi se! Stavljam tačku, više ne želim da komentarišem ni nju, ni njega! Ona je meni rekla da me voli kada je išla na Amidži! Da li je to normalno, klela mi se da i njega voli kao druga!? - odbrusila je Mitrovićka.

Foto: TV Pink Printscreen

U video-prilogu pogledajte kako je sve izgledalo.

Autor: O. B.

#Zadruga