AKTUELNO

Opšti haos!

U večerašnjoj emisiji "Gledanje snimaka" na narednom klipu koji je pušten zadrugarima, na kom je prikazan razgovor Stefana Šebeze, Ivane Marinković i Paule Hublin koji su ogovarali Draganu Mitrović.

Meni se na početku svišeo Anđelo koji se igrao, i ja sam sve shvatila i ja znam sve. On je bio jedini koji me zanima, i ja sam nastavila napred, i ja sam odlučila da se zezam sa Stefanom a mi se samo šalimo i glumimo emociju - rekla je Ivana.
Ja sam komentarisala Šebezu, kako to nije u redu sa Ivanine strane i ovo što se Dragani radi. oni su prekinuli vezu zbog Dragane, koja je pošandrcala, a Ivana ovo nije u redu! Ja sam njoj rekla da Sanja spava pored Anđela i vas dve ste super, ali to ne može da bude normalno - rekla je Rialda.

Foto: TV Pink Printscreen

Ivana kaže ad ja igram igre, ali ja nisam igrao jer sam shvatio da nisi devojka za mene! Tebi se svaki drugi sviđa, i nemoj da izmišljaš ja da igram igre bio bih sa vas pet! - rekao je Anđelo.
Ja nisam bila povređena, on se meni sviđao i ja sam radil isto što je i on. Ja se ne muljam sa Šebezom, mi se samo šalimo i to je naš način - rekla je Ivana kroz suze, zbog napada svih zadrugara.

Foto: TV Pink Printscreen

Od prvog dana me svi gledaju bledo, jer je ona rekla kako ja igram igru. Ja sam napomenuo da ja vidim nešto što vi ne, i ispalo je da je istina - dodao je Ranković.
Nikada veći broj foliranata je u ovoj sezoni! Ja sam verovala u ovu devojku, ali moram da priznam da sam bila naivna. Izvini Anđelo molim te! Ti si pravila od Dragane pravila budalu i bolesnicu, izagrala je i nju i Šebeza. Maja joj je najbolja drugarica, iste su! - rekla je Miljana.
Jeste se Ivana umešala, to nije druženje tu je sve flert i ti si se izvinjavala nakon onoga kada ste bili u izolaciji! Ja stajem na Draganinu stranu - rekla je Ana.
Ivana ništa nije uradila i nije uticala na moj i Draganin raskid! - rekao je Šebez.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku.

Autor: P.I.

#Zadruga