AKTUELNO

Bez dlake na jeziku!

U sledećem video-prilogu zadrugari su videli ragovor Paule Hublin i Milice Kemez, a pričale su i ogovarale Jovanu Matijević zato što se žalila Dragani Mitrović i Bori Santani.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam šokirana, zato što upravo ove stvari koje ona navodi, meni nije rekla u lice. Milice, da li sam ti ja rekla u lice sve šta mislim, prenego što je Bora došao? - rekla je Jovana.
Ja sam rekla da sam pogrešila prema tebi, da nisam odreagovala lepo prema tebi. U tom momentu sam čula da si išla kod još nekih ljudi! Ona je bila usputna tema, mene je iznervirala, jer je išla odmah da se žali kod Bore, koji je tek ušao, pa kod Dragane, sa kojom ja nisam u dobrim odnosima. Nisam te uvredila, samo sam rekla da hiljadu stvari koje sam uradila za tebe, da si ti za jednu lošu stvar otišla da se žališ Bori - uzvratila je Milica.
Ne, ja nisam išla sa namerom da se žalim, on me je pitao. Ja sam tebe izdala? Ja sam se ovde svađala i sa njim i sa svima, kada su bile priče o tebi - dodala je Matijevićevićeva.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam rekla da nikada niste našla za shodno da mi kafu skuvate, to je to! - dodala je Kemezova.
Mene su ovde ljudi napadali da sam tvoj potrčko, neko je to komentarisao. Ja sam njoj rekla šta meni smeta. Eto, Paula je to prva rekla! - nastavila je Jovana.
Mnogo je ružno to što pričate ko je kome davao i to. Ako si dala, dala si i kraj priče! - ubacila se Ana Bulatović.
Ti si mene navela na najgoru, kada ti jednom nisam dala nešto - poručila je Milica.
Koliko god Milici da činiš, njoj to ne valja i nije dovoljno - rekla je Tara Simov.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja znam da si ti isfrustrirana zbog priče koja nije istina! - rekla je Milica.
Da sam isfrustrirana, ja bih se nad tobom istresla, ti mi pričaš da imam s*ksualne odnose sa prijateljem, treba da te bude sramota - odbrusila je Tara.
Ta priča se povela dva dana pred Tarin ulazak, a ti si tada bila u rijalitiju - rekla je Ermina.
Ona je osoba koja nema nijednog prijatelja, ni prijateljicu, čak se i rođena sestra na silu druži sa tobom! Ja mislim da Mirela nema lepo mišljenje o tebi. Ja sam pričala sa Radetom, on mi je rekao da je Mirela pozivitna, nikome ne treba osoba kao što si ti. Kada je Bora ušao, on je iskomentarisao zašto Jovana ne iznese sve ove stvari, patološko nesrećna devojka - rekla je Tara.
Ti si kao neurotična narkomanka, ti si mi pričala to i sa kime. Mani me tih priča, ucenjuješ ovde ljude da si zaštićena, odj*bi od mene! Ne vuci me za jezik! - urlala je MIlica.
Svaka devojka joj smeta, svaku devojku odmerava, puna kompleksa, sujete i ljubomore. Ja smatram da nema potrebe da budeš ljubomorne na mene, a da nisi ljubomorna, ne bi radila te stvari. Ona je izjavila da je Iva Grgurić njoj otela pobedu u Zadruzi 3 - poručila je Simova.

Foto: TV Pink Printscreen

U video-prilogu pogledajte kako je sve izgledalo.

Autor: O. B.

#Zadruga