AKTUELNO

Za sada Janjuš ima veće šanse da ode u izolaciju.

Petak veče u Beloj kući rezervisano je za "Nominacije". Voditelj Darko Tanasijević stigao je na velelepno imanje, a zadrugari večeras biraju koga šalju u izolaciju. Ove nedelje potrčci su Maja Marinković i Marko Janjušević Janjuš, tako da njihovim cimerima neće biti lako da donesu odluku.

Maja je ušla u ovu sezonu kao cunami, to sam jedva čekao, bilo mi je dosadno. Maja mi je jednom usred prošlogodišnje frke, rekla da li mislim da je normalno. Maju nikad ne bih pustio iz rijalitija, Maju bih ovde držao kao zadrugarsko blago, Maju neću poslati. Janjuša šaljem u izolaciju - rekao je Marko Đedović.

Foto: TV Pink Printscreen

Janjuš mi je gotivan, smešna mi je cela situacija između njega i Maje. Nismo bliski. Što se tiče Maje, nemam formirano mišljenje, za sad mi je simpatična, glasam za Janjuša da ide u izolaciju - rekao je Đorđe Milutinović.

Foto: TV Pink Printscreen

Janjuš mi je bio favorit prošle sezone dok nije počeo da pravi cirkus, da se kanali, sam zna šta je radio. Ovde smo se upoznali, sinoć je došlo do sukoba, znao je šta ga čeka, znao je da će Maja ući i da će se pokrenuti teme, zamerao mi ili ne, ja ću i dalje komentarisati. Rekao mi je svašta, dobila sam danas javno izvinjenje. Što se Maje tiče, rekla sam joj da izgleda kao milionče, nemam šta da kažem, još ćemo se upoznavati. Ti imaš svoju istinu, ja nikome ne verujem, ni njemu, ni njoj. Za Maju imam samo reči hvale, ne mogu ništa da kažem. Samo zbog svađe sinoć, poslaću Janjuša u izolaciju - rekla je Ivana Šašić.

Foto: TV Pink Printscreen

Maja je neko koga znam jako dugo. Obožavam je sa svim ludostima, savetovala sam je kako da uđe u "Zadrugu 3", ona je međutim napravila pakao. Kudila sam je, psovala sam je. Janjuš je fenomenalan, ni jednu ružnu reč mi nije rekao do danas, uvek mi daje cigare, više ja njemu... Mislim da je dobar čovek i drug, sve što mu se dešava, j*biga... Svako ima neki problem, problemčinu - rekla je Sandra Rešić.

Foto: TV Pink Printscreen

Kako je sve izgledalo pogledajte u nastavku.

Autor: S.M.

#Zadruga