AKTUELNO

Burno i tokom ove "Igre istine".

U Beloj kući uveliko je u toku "Igra istine". Lepi Mića postavio je pitanje Ivani Marinković i Maji Marković.

Šta bi vas dve učinila da dobije informaciju da jedna sa drugom ne treba da se druži?

Foto: TV Pink Printscreen

Ja ne mogu da pričam - govoria je Ivana Marinković kroz suze.
Ona i ja smo i te kako svesne da nikad nismo rekle ništa loše jedna o drugoj, nikad je neću napadati za crnim stolom, sa strane ću joj reći šta je loše. Nastavila bih da se družim, verujem joj, da mi stigne pismo, tražila bih poziv, trebalo bi mi opravdanje zašto da se ne družim sa njom.

Foto: TV Pink Printscreen

Pitanje za Đoleta: Šta misliš o mojoj situaciji, o meni i Alenu?
Što se tiče lično tebe, nije moralno i dobro što si uradila. Kad je stiglo pitanje da te pljuvao, moje mišljenje da ne ulazoš u bilo kakav odnos. Kad sam ti to rekao Alen je rekao da ne komentarišem. Da je ljubav prava čekali bi, pa bi izašli napolju. Druga stvar, distancirao sam se. Mislim da i Alen snosi istu krivicu kao i ti, on se smeje kad tebe prozivaju, mislim da to nije pravo što on treba da uradi. Govorili ste da je vitez, ja da sam na njegovom mestu, ja bih pojeo ceo crni sto i deset novinara u studiju, ti si pojela g*vno, zagorčala si sebi život, da se on tako olako ponaša nije u redu. Tebe kad terorišu, on kaže da ste bili top i super. U ozbiljnom ste problemu. Mislim da je najmanje bitno nakon rečenice za silikone, da ćeš da ih platiš, i gde ćeš da je vodiš. Ti si čovek od 2 metra i 120 kilograma, treba da pokažeš m*da. Ti si muvao zauzetu devojku, to je nemoralno. Kristijan je vređao, ti si ćutao. Što se tiče obezbeđenja, ti njoj daješ žuti karton, a ti se grliš sa devojkama ovde. Nisi ni malo naivan. Na inicijativu svih vas, ostavila je dečka u bolnici. To je žena koja je sebi upropastila život zbog tebe. Dosta ljudi to misli, niko neće da kaže. Ta dva metra i 120 kilograma ne služi da zategneš majicu, nego da je braniš - rekao je Đorđe.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja ne znam da li iko misli ovde da ne branim Maju. Borim se kao lav za našu vezu. To kako bi je ti branio, kad budeš imao ti je brani. Ja dok nisam ušao u vezu sa Majom, do te mere sam poštovao Maju, nisam hteo ni da je zagrlim ni poljubim u obraz. Ti si nju držao za ruku, ti meni prebacuješ ono što ti radiš. Ti si bivši zaljubljeni drugar koji ima komplekse. Ne znam da li mu se sada sviđa, sviđala mu se. Što se tiče mojih leđa, nemoj da k*njaš mnogo, ispadaš smešan, ispadaš ljubomoran, zavidan - rekao je Alen.
Kao što si ti imao pravo da muvaš zauzetu devojku, imam i ja sad - rekao je Đorđe.
Napolju bih te pop*šao kao p*čku malu.Maja kad je izjavila da joj se ja sviđam, distancirao se, bio je u depresiji - rekao je Alen.
Ti da poštuješ njenog verenika, ne bi radio to - rekao je Đorđe.

Kako je sve izgledalo pogledajte u nastavku.

Autor: S.M.

#Zadruga