AKTUELNO

Nije mu svejedno!

"Pitanja novinara" počela su žestoko. Urednik zabave portala Pink.rs Nemanja Vujčić, postavio je pitanje Anđelu Rankoviću kako komentariše potencijalnu trudnoću Nataše Radan.

Što se tiče tvog pitanja za trudnoću, besan sam i ljut što se povela priča o tome. Rekla je da svi znamo da devojke ovde imaju probleme sa ciklusima, bio sam ljut što se potegla ta tema. Ne mislim da je trudna. Potencirao sam da traži test za trudnoću, hteo sam da stavimo tačku na to. Što se tiče našeg odnosa, niko nije potencirao vezu, svako ima pravo na svoju slobodu i vreme - rekao je Anđelo.

Foto: TV Pink Printscreen

Znam da se zaljubila, kad sam shvatio, prekinuo sam to naše viđanje s vremena na vreme. Ona je rekla da se nije viđala ni sa kim - rekao je Đedović.
Rekla je da si joj govorio da nemaš partnerke - rekao je Đedović.
Ja sam sve ispričala - rekla je Nataša.
Nataša, jesi me ikad pitala da li imam drugu devojku - pitao je Anđelo.
Mi kad smo prekidali viđanje, govorio mi je da me je zgotivio, da ne želi da se oseća kao ovca, zbog toga sam mu kupila ovcu tog dana, rekao je da mu treba sloboda, da neće da me laže - govorila je Nataša.

Foto: TV Pink Printscreen

Šta ćeš uraditi ako je Nataša trudna? - pitao je Nemanja.
Ne vodim se time šta bi bilo kad je bilo, ne mislim da je trudna, mislim da joj je ciklus neredovan. Ne znam šta bih uradio, rodiće se i zvaćemo ga Gile, ne znam šta da kažem. Rodiće dete, pravićemo svadbu, tražićemo dozvolu da porazgovaramo van sa našim porodicama. Želeo bih da izađem odavde i da u trezvenom stanju donesem odluku. Prihvatio bih dete - odgovorio je Anđelo.

Kako je sve izgledalo pogledajte u nastavku.

Autor: S.M.

#Zadruga