AKTUELNO

Izneli sve na čistac!

Maja Marković odlučila je da progovori o drugarstvu sa Đorđem Milutinovićem i vezi sa Alenom Hadrovićem. Kako je poznato, Alen i Đole došli su u žestok subob, te je Hadrović izneo tvrdnje da je Milutinović zaljubljen u Maju.

Đole jeste od samog starta uz mene i govorio mi je savete, kada sam mu tražila, udaljio se od mene, kada je Alen rekao da ne treba da daje savete o nama. Ja svakako mislim da Alen staje u moju odbranu, sinoć kada sam pitala Đoleta u igri istine, ja stvarno smatram da Alen staje u moju odbranu, tako da, ovde ne možemo nikome ugoditi, smatram da me dovoljno brani, ali i da ja imam šta da kažem. Ja sam već rekla da oko ovoga ne mogu da se opravdam, da sam uradila lošu stvar. Ali Đole je takav, on će reći uvek ono što misli - rekla je Maja.

Foto: TV Pink Printscreen

Ti i Ivana ste se zarekle da vas neće niko razdvojiti? - upitao je Nemanja.
Ne Alen, već niko, ona je rekla da ne dođe do nečega zbog moje veze i našeg prijateljstva, zbog onog klipa kada je rekao da su debilke, znam ja da ne misli ništa loše o Ivani i Pauli - rekla je Maja.
Da li ćeš odstraniti sada Đoleta zbog Alena? - upitao je Nemanja.
Ne bih zamerio nikad njihovo druženje. Bio si zaljubljen u nju, svi su komentarisati u kući - rekao je Alen Đoletu.

Foto: TV Pink Printscreen

Boli me k*rac šta ti misliš - odbrusio je Đole.
Ovo namerno radi, nikada nisam osetila, niti je on rekao - poručila je Markovićeva.
Ona sada pokušava da održi i prijatelja i dečka! Veza Maje i Alena je došla do kraja, samo se vi ljubite i grlite, tako se i Car ljubio - rekao je Lepi Mića.

Foto: TV Pink Printscreen

Hteo sam da ti se izvinim što sam ti rekao da si p**ka, Mićo, ne možeš da pakuješ, ne ide. Niko ne može da zna njegova osećanja! Rekao si juče da ćeš možda je muvaš, on je rekao da ima prava da muva Maju, ja sam rekao da ima, ali sam rekao šta bi bilo napolju i ostajem pri tome i evo, ja ti sada kažem i šta sada? - poručio je Hadrović.

U video-prilogu pogledajte kako je sve izgledalo.

Autor: O. B.

#Zadruga