AKTUELNO

Haos!

Nenad Aleksić Ša takođe je imao večeras pitanja od predstavnika sedme sile u emisiji ,,Pitanja novinara", a bilo je vezano za odnos Anje Todorović i Jovana Cvijetića Cveleta.

Na šta je tačno mislio Cvele kada je rekao da je sa Anjom jer ga ucenjuje? - glasilo je pitanje.

Foto: TV Pink Printscreen

Znam za jednu priču u kući, za neki snimak za koji se sumnja da je Anja, oni kažu da to nije. Mada ide i priča da ima problem sa njenim ocem, i da se plaši da po izlasku ne znam šta može da se desi. Zasigurno znam da mi je Cvele rekao još u pušionici da ga ona ucenjuje nečin i da je zbog toga toliko dobar prema njoj. Anja je posle došla, ja sam joj rekao da nije lepo da upropasti dečku život zbog poena, ona je rekla da je baš teška priča, da nije naivna, ja sam ga ispitivao da nije ubi nekoga, da nije diler, kaže da nema veze sa tim, nego da je to toliko strašno da može da ga odvede na robiju. Transparentno je sve bilo, rekao je Franu i meni. To jutro Anja se samo smejala na tu priču, da li zbog toga što je bila iznervirana za Cveleta, jer su pre toga imali neki sukob, baš mu nije bilo svejedno. I na to što sam joj rekao da se ne igra ovde rijalitija, rekla je da neće ovde, nego kada budu izašli iz rijalitija - rekao je Ša.
Juče si za nju rekao da je glupa i nikakva riba? - glasilo je pitanje.
Ne mogu da kažem da je inteligentna, može da se uvredi, ali to je moje mišljenje. Ne mislim da je preterano inteligentna, jer gledam kako rezonuje ovde priče po kući, vođen time, ja sam skapirao to. Ne mogu da kažem da je ružna, nije ružna, ali nije po mom ukusu i da je lepa - objasnio je Aleksić.

Foto: TV Pink Printscreen

U video-prilogu pogledajte kako je sve izgledalo.

Autor: O. B.

#Zadruga