AKTUELNO

Nije mogla da se suzdrži!

Dragani Mitrović nije bilo dovoljno to što su joj stigle stvari, pa je otišla kod Džastina Bibera kako bi se požalila porodici i prijateljima da joj nisu poslali još bogatije džakove sa stvarima.

Foto: TV Pink Printscreen

Ne znam, niste mi mnogo poslali, bar neku majicu, da znam da je sve okej. Niste mi ništa od šminke, ni pudere, ni trepavice, ni bronzer... Možda niste u mogućnosti, ali trebali ste jednu majicu da mi pošaljete, nemoguće da sam samo stvari koje sam ja spakovala, dobila. Ne znam šta se dešava, nemam pojma. Ništa mi nije jasno. Da seka ništa nije poslala, vidim ovo, mislim da je to tetka Jeja, ni Tina, ni seka, ništa! Ni farke, ni bilo šta... Nijednu haljinu za žurku, bukvalno stvari koje sam ja spakovala, ste bi mi doneli. Ermina mi je rekla ironično da li mi je to i tata poslao, totalno ironično i sarkastično. Rekla mi je da sam glupa i da treba da skontam, ne znam šta sam toliko loše uradila, da sam vas razočarala. Sve što sam plakala, bilo mi je jako teško, Tanja uopšte nije onako kako smo mislile, mnogo je teško. Tanja jedino ako si ljuta na mene zbog Bore, ja sam mu i prišla prvu noć zbog tebe, da te ne vređa. On je takav, on tako zagrli sve, sa Milicom ne pričam i nemam potrebu, ti znaš da je meni Milica kriva, a ne Bora. Svaki dan te spominjem, to je jedini razlog zbog kog ti možeš da se naljutiš - rekla je Dragana i nastavila:

Foto: TV Pink Printscreen

Tražila sam ti i klipse, tamo gde smo naručivali i šminku da mi uzmete ti i Boba, niste mi ništa poslali. Molim te pošalji mi neku čestitku, bilo šta da znam da su okej, čestitaj nekome slavu, to je dozvoljeno da pošaljete čestitku. Osećam se baš čudno. I srećna, i tužna, prvo sam bila srećna, pa tužna. Imale smo dogovor i znam kako je trebalo sve da ide i ništa mi nije jasno. Ne znam šta se dešava, preopteretila sam se sa tatom, da li je dobro, nemam pojma. Ako gledaš Tanja, molim te, samo mi pošalji pudere i tu šminku, klasiku, čisto nešto novo, nemam ništa novo, neku trenerku. Imam osećaj da si ljuta, opet onu kozmetiku, znam da si ti. Samo me brine što mi je Ermina spomenula tatu - nastavila je Dragana u suzama.

Foto: TV Pink Printscreen

U video-prilogu pogledajte kako je sve izgledalo.

Autor: O. B.

#Zadruga