AKTUELNO

Haos!

U toku je "Izbor potrčka", a tokom emisije povela se tema oko potencijalne romanse Sanje Stanković i Anđela Rankovića koji su u poslednje vreme sve bliži. U celu priču uključeni su i Jovana Tomić Matora, ali i Nenad Aleksić Ša, zbog čega je pitanje Milana Miloševića postavljeno. Naime, povelo se razmišljanje kome je Ša bolji prijatelj.

Foto: TV Pink Printscreen

Matora je meni rekla da je Sanja neko ko okreće njene prijatelje protiv nje - rekao je Đedović.
Rekla sam da su moji prijatelji Sanjini prijatelji - pravdala se Matora.

Foto: TV Pink Printscreen

Da, rekla si da se više ne družiš sa tvojim prijatelja zbog nje - ubacio se Đedović.
Ja sam o ovoj temi više puta pričala, nije normalno, mi smo se svi na početku zajedno družili, a onda je ušla Sanja. Samim tim, zbog Ivane odmakao si se. Nije normalno da tešiš Sanju zbog Frana. Je l' ti znaš da Matora i dalje voli Sanju? - rekla je Rialda.
Popričaću posle sa Nenadom, neću da pričam ovde. Sanja je juče rekla da ona ima jednog prijatelja, a da je to Ša. Indirektno je rekao da mi nije prijatelj, situacija je rešena. Sad ne moramo da se dovodimo ni u kakvu vezu - objasnila je Matora.
Ona je bila loše! Šta treba da je gazim? - rekao je Ša.

Foto: TV Pink Printscreen

Matorini najveći neprijatelji su Anđelo i Fran - ubacila se Ivana Šašić.
Da li sam jednu reč rekla za ovo sve? Zašto? Zato što se družim sa oboje, i ne smem da se mešam u ove stvari, ali sam rekla da se ovde o tome ćućori - objasnila je Sandra Rešić.

Detaljnije u nastavku teksta, u video prilogu koji sledi ispod. 

Autor: D.B.

#Zadruga