AKTUELNO

Nije joj dugo trebalo!

Tokom večeri Filip Car ponovo je pokušao po ko zna koji put da popriča sa Minom Vrbaški, vrteći istu priču u krug, želeći da mu se ona vrati.

Foto: TV Pink Printscreen

Ne može da bude ništa više, ne može da bude bolje - poručila je Mina.
Meni može, jer ja znam da može. Ja neću raditi u situaciju koja tebi smeta, meni ne treba da mi se igra fudbal sa mozgom. Meni može biti samo bolje, ne može biti gore. Ja hoću da se ti lepo osećaš, jer te volim - rekao je FIlip.
Ti iz dana u dan radiš pogrešne stvari - poručila je Mina.
Ja nisam poslušao Bruna, niti bilo koga, a onda su svi počeli da se mešaju u moju vezu. Mi smo počeli da živimo zajedno i nije mi ništa spominjala, jer je videla da me voli. Ja sam svima okrenuo leđa i onda su shvatili da moraju da me prihvate. Ja sam posle toga došao kod njih i rekao da im da su bili u pravu, jer ta devojka nije bila za mene. Ja se neću svađati sa tobom, ja se mogu jedanput, dvaput posvađati iduće svađe mogu biti da stavim kapuljaču, ohladim se i to je to - poručio je Car.

Foto: TV Pink Printscreen

Ovde da dozvolim da osobu koju volim vređam i suprotno, neću dozvoliti. Danas vidim, dođem tebi, vidim da si jedva čekala da ti dođem. Kome ti šta dokazuješ? Je l' to zbog mene? Ja vidim da ti mene voliš, ja sad ne znam da li ti hoćeš da dokažeš da si ti takva riba? Meni kada kažu da plačeš zbog mene, meni je žao što plačeš. Znači opet isto, razumeš? Ja se više ne mogu ni naterati da pričam, opet će biti isti razgovori. Razumeš li me? Onda ću gledati, meni je više ne potrebno da pričam... Najbolje je da zbog jedne , dve svađe narednih deset godina se dokazujem. Opet sa druge strane, u toj celoj svađi, ti imaš nekoga sa kim si dobra i za koga ja podržavam da se družite, pa poljubiš i zagrliš, pa ti bude bolje. A ja ni sa kim nisam izgradio takav odnos, a da si ti prihvatila. Ja se sa mamom svojom posvađam, ja sam Tari definisao šta je meni prijateljstvo, ja ne kukam prijateljima. Nemoj meni sentiše, nisam zna to. Ja sam prvi put sentimentalan i tražim razlog da razgovaram. Ja imam problem u datom momentu, ti kada si sa mnom, da sedneš sa Alenom, ja nemam problem sa tim, ja nisam klinac, ja znam da li mene moja devojka voli ili ne voli, znam da ne bi radila neke stvari. Meni je Janjuš rekao da ti samo mene vidiš. I ti ćeš isto to za mene, ja te mogu napraviti ljubomornom, ali kada ja ovakve razgovore vodim, to je crta druže znaš kako debela. Ja vidim samo tebe i mene, ne mogu zamisliti drugu devojku da spavam, ili da je poljubim u usta. Samo moraš znati šta želiš. Ne znam ni ja šta želim, ali ovde se radi o tebi. Ti bi bila, ali ne bi bila. Voliš me, ali te je strah. Ti ne znaš da li zeliš biti sa mnom, da li ti osećaš nešto prema meni? Da li si ti sita veze, ja ne znam šta. Ja kada pričam sa tobom, jedna stvar da ti smeta, ti odeš - nastavio je Car.
Zato što mi je muka svađa više. - poručila je Mina.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam mangup u odnosu sa tobom znaš koliko? Minus nula. Ja sam taj koji treba reći da li me ti to zaj*bavaš! 'Ajde druže, ćao! Ali ne, ja uvek gledam da sam pustio emocije, spavao sam sa tobom. 700 spratova ka dole idem zbog tebe - poručio je Filip, na šta je Mina odlučila da preseče ovu raspravu i pala mu u zagrljaj, te su počeli da se ljube.
Ja nikada nisam upoznao nekog takvog! Ja znam da ti u sebi želiš biti, ali šta ti očekuješ, da ja javno ovde naručim konja i plašt od princa? - nastavio je Filip posle poljubaca.

Foto: TV Pink Printscreen

U video-prilogu pogledajte kako je sve izgledalo.

Autor: O. B.

#Zadruga