AKTUELNO

Oni se samo druže.

Večeras je u Belu kuću ušao voditelj Milan Milošević zbog emisije "Pitanja gledalaca". Milan je pročitao pitanje za Minu Vrbaški.

Foto: TV Pink Printscreen

Zašto se ti baš sada trpaš kod Đoleta kada se on muva sa Tarom? - glasilo je pitanje.
Ja sam od samog starta imala sjajan odnos sa Đoletom i Anđelom. Meni se sviđa FIlip. Nisam bila iskrena prema Tari od starta, ali sam se iznenadila od kako joj je Ermina rekla šta se vidi napolju, mislim da se Tara folira, njoj niko ne treba ni Čorba ni Đole. Između mene i Đoleta neće biti ništa, on i Anđelo su mi drugari, za Đoleta smatram da možemo biti dobri prijatelji. On i ja se ne muvamo, i to se zna. Smatram da ne radim ništa loše. Tara me je razočarala, ona pokušava da ssakrije neke stvari- Dosta tema se pokrenulo ovde, ali ćutaću još malo, ali ako krenem da pričam i na svoju štetu, reći ću svašta. Tara jedno meni priča, a drugo sa strane - rekla je Mina.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam komentarisala sa Đoletom to. Ljudi su meni rekli kako ja odem da komentarišem sa Carom, Mina otrči kod Đoleta. Ja lično ne mislim da se ona nabacuje Đoletu, ja sam to i rekla Đoletu, koji mi je rekoa da ne brinem, jer se ja njemu sviđam. Ja sam se njemu izvinula što sam prekinula komunikaciju sa njim zbog neke osobe koja to nije zaslužila. Ja sam mu rekla da ne želim da igram rijaliti, ovde sam zbog novca, ne kačim se na njega jer mi to ne treba. Filip i ja smo se družili i pre njihovg muvanja i posle - rekla je Tara.
Filip je rekao da si me komentarisala i kada smo on i ja bili u vezi iako ti to poričeš - rekla je Mina.
Vas dve ste ološi obe, j*bite mater jedna drugoj - urlao je Mića.

Foto: TV Pink Printscreen

On i ja smo ćaskali i muvali se i pre nego što je Ermina rekla to za nas - rekla je Tara.
Kada je Ermina rekla to sve, ja sam rekao da me boli k*rac, jer ja njoj ne verujem. Između mene i Mine nema ništa - rekao je Đole.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku teksta.

Autor: N.B.

#Zadruga