AKTUELNO

Prijateljstvo na testu.

Večeras je u Belu kuću ušao voditelj, Milan Milošević zbog emisije "Pitanja gledalaca". Milan je pročitao pitanje za Nenada Aleksića Ša.

Foto: TV Pink Printscreen

Da li je normlano da imaš tako prisan odnos sa Sanjom? - glasilo je pitanje.
Što ne bi bilo - rekao je Ša.
Meni je rekla njegova Ivana da ja njega grlim, jer on tako prima energiju od nje - rekla je Sanja.

Foto: TV Pink Printscreen

Meni je aspurdno da polemišem ovo. Meni je Sanja drugarica, ja ću se grilti maziti sa njom, Tarom, Minom. Moja žena je Ivana Aleksić, i ona je svesna svega, a one su moje drugarice. A to što nas porede sa Lunom i Slobom, ne zanima me - rekao je Ša i nastavio:
Mene ne zanima šta će ko da priča, ja imam dosta drugarica, koje volim i sa kojima pričam i koje su spavale kod mene, pa ništa nismo imali - rekao je Ša.
Meni nije jasno, odnos Tare i Ša i njihovg odnosa, to su neverovatne stvari za dva prijatelja. Taj odnos kako izgleda njegovoj Ivani. Da li je moguće da se devojka tako ponaša, a zna da ima ženu - rekao je Kristijan.

Foto: TV Pink Printscreen

Mene kada je drvo pozvalo ja sam to komentarisala, moje mišljenje je da je dosta devojaka bilo sa njim, i ja bih.. On je najbolji frajer u kući. Odnos njegov sa Tarom, ona zna šta i kako treba da radi, ona bi bila sa njim sigurno, ona je potajno zaljubljena u njega - rekla je Ermina.
To je boleština, ja nisam zaljubljena u oženjenog muškarca, on i ja imamo takav odnos, i ja njemu verujem - rekla je Tara.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku teksta. 

Autor: N.B.

#Zadruga