AKTUELNO

Teško joj je!

Voditelj Milan Milošević se vratio u Belu kuću nakon pauza za reklame i emisija "Gledanje snimaka" se nastavila. Naredni klip koji je pušten bio razgovor Aleksandre Nikolić i Paule Hublin, koje su pričale o Filipu Caru. Aleksandra je rekla da je shvatila šta je uradila sa Kristijanom Golubovićem dok je plesala i pokajala se zbog toga, kao što se pokajala i zbog poljupca sa Tomom Panićem.

Foto: TV Pink Printscreen

Kajem se za neke postupke. Ne znam da li volim Filipa, ali imam emociju neku prema njemu. Kajem se zbog tih stvari, nisam razmišljala kako se on oseća dok to gleda - istakla je Aleks.
Ja sam kao Mina što se tiče tih stvari. Čim prestanemo da funkcionišemo... Tako i sa Minom, čim nismo funkcionisali, ja sam počeo da gledam druge. Sa Aleks je to bilo nakon plesa sa Kristijanom. Ja sam se Aleksandri inatio zbog toga što je radila sa Kristijanom i Tomom, ali nisam to radio kao što Mina radi sad. Ja sam Aleksandri rekao da prekidamo, jer sam počeo da gledam u Minu. Jednom kad bocu razbiješ, ne može da se spoji. Smatram da više ne mogu da budem ni sa Minom, ni sa Aleksandrom - govorio je Car, a Aleks je bila na ivici suza.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.