AKTUELNO

Ona je sve vreme drhtala.

U toku je "Pretres nedelje sa Milanom", a prva tema o kojoj se komentarisalo bio je raskid Maje Marković i Alena Hadrovića. Naime, poteglo se pitanje da li je razlog raskida to što je Jovica Putniković, Majin bivši verenik poslao stvari kojima se zadrugarka nije nadala.

Nakon komentara mnogih zadrugara, ali i njih dvoje samih, poveo se razgovor i o tome da li je odnos između njih bila ljubav.

Opravdajte vaše osećaje, godpodo delegati! - vikao je Mića.
Samo hoću da kažem, ona pravi jednu grešku a to je da ne zna da objasni da li voli Jocu! Ispalo je da se kaje što je bila sa Alenom - rekao je Bojan Savić.

Foto: TV Pink Printscreen

Hoću da se vratim na utisak spolja. Videla se Alenova emocija, ali Majina ne. Kao neko ko je gledao taj odnos sa strane, meni ne zvuči da se Maja ogrešila o taj odnos - rekla je Tara.
Maja je meni rekla da se plaši Alena, ona je rekla da se plaši! Ja sam joj kao drug rekao da je u gov*ima! - dodao je Tomović.
Meni je Joca ozbiljan džek, ako joj je neke stvari oprostio - završila je Simova.

Foto: TV Pink Printscreen

Joca je Maji poslao stvari jer je najbolje zna. On je video da ona nema emocije prema Alenu, i video je da ona i dalje misli na njega, a on je i dalje voli - ubacio se Janjušević.
Plašim se Alena, njegove reakcije, jer se on zaista borio za mene. Ne mislim da bi bio nasilan prema meni, plašim se njegovih reakcija, rekla sam već. Reći ću, ali će biti fejk, i niko mi neće verovati. Od kako sam dobila stvari mene grize savest. Kada sam sa njim, ja sve zaboravim, a kada pričam sa Mićom, meni bude neprijatno kada mi kaže da ne radim neke stvari zbog svoje porodice. Želim poziv, jer sam ispala nečovek prema Joci. Ja imam tu potrebu da mu kažem, da želim da ga vidim, da mu kažem da sam ga volela i da mi je krivo zbog svega ovoga, jer mene sve pogađa. Psihički mi nije dobro, ja jesam jaka, ovde bi se neko lomio, ali ja ne, jer mislim na svoje dete. Ja sam zaljubljena u Alena, i zavolela sam ga, a emocije prema Joci, i ta vrsta ljudskosti koji ja imam prema njemu, i koje mi je on pružio, ja znam šta sam uradila... Jednostavno smatram, ako je ovo prava ljubav... - objasnila je Maja kroz suze, pa je Tara prekinula:

Foto: TV Pink Printscreen

Cela kuća vidi da voliš Jocu! Tvoje emocije su upućene ka Joci! - obrušila se Simova.

Detaljnije u nastavku teksta, u video - prilogu ispod.

Autor: D.B.

#Zadruga