AKTUELNO

Haos!

U toku je emisija "Pretres nedelje sa Milanom", a tema koja je danima unazad izazivala burne reakcije među zadrugarima, vezana je za odnos Mine Vrbaški i Filipa Cara. Naime, Mina je tokom jedne od emisija priznala da nije hladna kada je u pitanju njen bivši dečko Vladimir Tomović. Nakon komentara Mine Vrbaški ali i Filipa Cara, sada je na red došao Đorđe Milutinović. Međutim, priča je kasnije krenula u drugačijem smeru.

Foto: TV Pink Printscreen

Ova devojka nije normalna, ona ide i priča četiri priče - rekao je Đorđe.
Mini je zasmetalo Carevo druženje sa Džesikom. Mina vraća svima, zbog kojih je nešto zaboli. Ko shvati, shvatiće, ja više milosti nemam prema drugima. Došao sam da se ozbiljno pozabavim. Ja sam hteo da stavim Maju i Tomovića za potrčke. Ja sa njim da se svađam oko žena neću, a stavio bih njih dvoje. A Nataša bi bila omiljena, ona mi je najdraža osoba ovde. Sada imam obaveze sa Džesikom, a Nataša je ozbiljan kandidat, gledam je kao sestru. Ja sve dobro vidim ovde, sedam meseci je pred nama - rekao je Janjušević.

Foto: TV Pink Printscreen

Svi su shvatili da te Maja pravi ljubomornim, i Tomović i Car? - bilo je pitanje voditelja Milana Miloševića.
Da sam hteo, bacio bih je u krevet. Mogu Šebez i Dragana da potvrde, rekao sam svima da ću da okrenem list, i tek ćemo da okrećemo, Maja sa mnom ne može da se za*ebava. ja sam video neke stvari, kada je plakala i to, pa sam joj prišao. Ona je jako razmažena, naivna, povodljiva, i zato sada ispašta za neke grehove. Ja sam sa njom hteo da se svađam, i da okrenem na šalu posle, ali eto, ne može. Zaslužila je mnogo toga - odgovorio je Janjuš.
Janjuš je rekao da vidi sve, a pretpostavljam da je Janjuš rekao da Car treba da se oseća loše? - pitao je Tomović.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja Janjuša nisam razumeo ništa? - pravdao se Filip.
Tomović čovek nije mali, i nije veverica, on sve odlično zna, i kako šta funkcioniše. Ja sam se sa Tomovićem posvađao zbog Cara, jer me je čovek i prozivao. Možda sam ja utripovao, ali da sada uđe neko, ko provodi više vremena sa tom osobom, nego sa mnom, ja mislim da to nije normalno. Ona je devojka koja je spremna na sve, ali... - počeo je Janjuš.

Foto: TV Pink Printscreen

Ti si bio povučen! - odbranio se Car.
Ja sam nju mnogo voleo. Najviše bih mrzeo da moja žena nađe muža, i da ona nađe dečka. Ja sam vremenom shvatio da Maja i ja nismo jedno za drugo, ona je osoba koja se nikada neće promeniti, žao mi je što neće moći da se promeni, i to je realno. Jeste mi teško, od kada je ušla, svaki put mi je teško kada se ona zaplače ispod jorgana, i ja ne znam kako ću se izboriti sa ovim situacijama - dodao je Janjušević.

Detaljnije  nastavku teksta, u video - prilozima koji slede.  

Autor: D.B.

#Zadruga