AKTUELNO

Opšti haos!

Trenutna tema koja je podigla Belu kuću na noge, jeste ispovest Vladimira Tomovića, koji je otkrio da je Maju Marinković poljubio, ali i hvatao za zadnjicu!

Da, da, ja sam se svetio Maji jer je htela da joj budem igračka, a on njoj ne bi oprostio ni zagrljaj sa mnom! - rekao je Tomović.

Foto: TV Pink Printscreen

Nije vama žao što niste prijatelji, ne lažite, sve najgore ste pričali jedan o drugom i samo tutkate k*rac jedan drugom - rekao je Đedović.

Foto: TV Pink Printscreen

Postojala je šansa da on i ja popričamo, a ona nam nije dopustila ja sam mislio da ja nisam toliko kriv i ja nisam rekao kako sam joj gurao čitavu ruku, samo šaku! A ja potpisujem da je ona luda za njim - dodao je Tomović.
Ja sam sa Majom završio deset dana pre ovog rijalitija, ona je slaba na mnoge - rekao je Janjuš.

Foto: TV Pink Printscreen

Majo, digni glavu gore - rekao je Mića.
Maja je propala još pet spratova nakon ove izjave Tomovića. U pokušaju da se pomiri pala je, ja sam rekao kako volim da se igram sa ljudima, a ona je pomislila da se igra sa Tomovićem, a ona njega ne zanima kao žena, a ovaj je ćutao i sve govorio šta je ona radila i on je pokušao nju da ponizi i iskoristi, samo da bi se osvetio Janjušu, a ona to nije smela da uradi jer je izgubila najviše - rekao je Kristijan.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku.

Autor: P.I.

#Zadruga