AKTUELNO

Mina je odmah spustila gard i rešila je da se povuče.

U toku je drugo suđenje za danas, gde je Vladimir Tomović tužio Minu Vrbaški da ga je iskoristila kako bi Filipa Cara napravila ljubomornim. Na red je došla i Mina Vrbaški koja je dala svoj komentar, pošto je pre nje Tomović imao izlaganje gde ju je žestoko napao i osudio da je lažov.

Ja sam na taj odnos stavila tačku, rekla sam da sam neke stvari nepotrebno uradila, i da sam ga bezveze upetljala, znala sam da će da mu zasmeta. Ja sam već rekla da mi je žao što sam dozvolila da se ja nekome na onakav način svetim. On za mene uvek može da bude tu i da mi se nađe kao prijatelj po strani - dodala je Mina.

Foto: TV Pink Printscreen

Samo da kažem, ja sam ranije bio dobar sa njom, i rekla mi je par stvari koje niko ne zna, i tu sam pokazao koliko sam lojalan - ubacio se Tomović.
Ispala sam nefer prema njemu i prema Filipu. Nadam se da će se ovim suđenjem ova tema zatvoriti, ja sam Vladimiru pružila ruku - dodala je Vrbaški.

Foto: TV Pink Printscreen

Ovde postoji nedefinisana emocija, uvek sam mislio da ovde ima emocija, ali nedovoljnih za vezu, i to mislim na Vladimira. On je prošle godine mnogo voleo Minu i branio je. Slažem se sa Vladimirom, jer je on neke devojke naveo da svoje veze dovedu u problem. Sve te devojke su njegove bivše prijateljice ili devojke, i sve je to komplikovano. Da je Mina ustala i rekla da joj se vraćaju drugarska osećanja, ništa se ne bi desilo, to sam ubeđen. Car je tada rekao da je iznenađen, ali da poštuje Mininu iskrenost. Nije se puno bunio, bio je miran. Međutim, mislim da je ružno što je Mina bacila Vladimira u vatru - rekao je Lepi Mića, pa nastavio:

Foto: TV Pink Printscreen

Vladimir je sinoć priznao da je njegova prisnost sa Majom bila osveta ... - počeo je Mića.
Nije on meni kvario ništa, niti se svetio, jer nema potrebe. Ljudi sami sebi kvare veze. Samo mi je teško ono što sam ja uradio, zbog znate koga - dodao je Janjušević.
Hoću samo da kažem da Vladimir nije kriv ni za Maju ni za Minu. One su same dolazile, jer ako on pozove Maju, ona ne mora da dođe - dodao je Mića.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku teksta, u video - prilogu koji sledi.

Autor: D.B.

#Zadruga