AKTUELNO

Pa haos će izbiti!

Tara Simov bila je sledeća zadrugarka na radiju ,,Amnezija", te je otkrila da je Rialda Karahasanović izjavila da je njen bivši dečko Milan Janković Čorba dobar frajer, što je njoj zasmetalo.

Foto: TV Pink Printscreen

Ona je rekla da je od skoro primetila da je dobar frajer, to je komentar koji nije rekla samo meni. Komentarisalo se da su Rialda i Čorba provodili vreme zajedno - rekla je Tara.
Da li si raskinula sa Kenanom? - upitao je Bora Rialdu.
U kući, kada je otišao sa žurke, rekao je da mu ne treba da on nešto komentariše. Da, na kraju je bilo očigledno da je on izašao iz toga, jer na kraju kao ispada da je on magarac. Otom potom... A da, rekao mi je to što si rekao, što bi rekla MIljana Kulić P. K. Ja sam prišla njemu nakon toga, on je meni rekao da nemamo o čemu da razgovaramo. Mene Vladimir nije dizao na žurki, on je mene podigao da dohvatim čizme u garderoberu - rekla je Rialda, a Kenan se sve vreme smejao njoj, dok joj se Tomović podsmevao.

Foto: TV Pink Printscreen

Što se tiče Rialde, nisam čula da postoji netrpeljivost, ali ono što je realna priča je da niko od nas dve ne povlači ručnu, jer je ona svesna svega, mi funckionišemo da ako zamerimo jedna drugoj nešto, odmah rešavamo. Meni je ona postala draga i jako sam je zavolela. Planiram da se družim sa njom kada izađemo odavde. Što se tiče Kenana, ja nisam videla neku povratnu informaciju i interesovanje za vezu od njega, ja sam htela da me oni demantuju, ali mislim da ono prebacivanje apsolutno nema potrebe. Isto kao što i Vladimir prethodnih dana nije progovorio sa Rialdom nijednu reč - rekla je Sandra Rešić.
Neću se boriti za Kenana, naravno da neću, on je dopustio da njemu neko kljuca mozak, sad neka se bori sa njim - poručila je Rialda.
Ja sam čula po kući da Fran gaji simpatije prema njoj, on nije ništa probao. Znam samo da je izrazio simpatije prema njoj, meni je to sasvim okej, nije uradio ništa loše, ako je to zaista tako, srećno mu bilo - dodala je Rešićeva.

Foto: TV Pink Printscreen

U video-prilogu pogledajte kako je sve izgledalo.

Autor: O. B.

#Zadruga