AKTUELNO

Počelo je žestoko!

Upravo je u Belu kuću ušao voditelj Milan Miloševič, koji će ove večeri otpočeti još jednu emisiju "Pitanja gledalaca". Prvo pitanje bilo je za Rialdu Karahasanović: Da li si svesna da su svi tvoji prijatelji koje si sprečavala da naprave haos na žurki, nisu sprečili tebe i Kenana da dođete do tačke pucanja?

Foto: TV Pink Printscreen

Pa nije niko, značilo bi mi da su uradili, ali znajući njega, do te ne bi pilo vodu. Slažem se da je tako, ali u neku ruku znam da ne bi pilo vodu to - rekla je Rialda.
Ja sam to rekao Rialdi, a ona je glumila dežurnu budalu, a nije gledala sebe! Rialda glupa nije i ne znam kako joj nije jasno šta se dešava- rekao je Marko.
Prvenstveno da kažem sve šta imam, kada se sve to sinoć desilo ja sam razgovarala sa Rialdom i rekla joj da to nije prava ljubav i da ja neću da se mešam u njihovu vezu. Moje mišljenje je da se ne mešam, i rekla sam joj da se obrati Sandri - rekla je Ermina.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam iskrena po pitanju njihovog odnosa, i znam šta mislim! Ja sam neko ko je iskren sa Rialdom, ja sam rekla kako mi je sve jasno i vidim i kako gledaoci reaguju na to po pitanjima! Ja sam osluškivalka i narod ovde, ali što je najbitnije ja sam nju osluškivala, ja lično ne funkcionišem kao Marko koji je super ali se meša. ja sam ovde započela neka drugarstva, za koja se nadam da će trajati tako se družim i sa Rialdom. Ja sam svesna šta se desilo sa drugarstvima nakon rijalitija, aj sam bila glasna na početku njihove veze, ali sam bila dobilka osude od svih i aj sam rekla da me razume jer hja ne mogu da se mešam, jer ja sa Kenanom nemam nikakv odnos. Kada je ona meni rekla za Tomovića, ja nisam znala za to i da neću da komentarišem a ona njemu prilazi stalo on njoj nikad, on nije muško, ali ona devojka se zaljubila - rekla je Sandra.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku.

Autor: P.I.

#Zadruga