AKTUELNO

Na stubu srama!

Naredno pitanje je postavljeno za Miljanu Kulić: Da li si izmislila priču o trudnoći da bi privukla Zolu?

Foto: TV Pink Printscreen

Da ja sam uradila test i pokazao je dve crte, ali to je bila greška! Hvala Bogu što je tako da nije pozitivan, a ja sam uradila još deset testova i ne treba mi drugo dete posebno sa ovim čovekom. Meni je tada prošlo kroz glavu šta ću dfa radim, ako jesam i drago mi je da nije tako, a da sam bila trudna ja bih uradila abortus - rekla je Miljana.
Što se tiče onoh poruka ja nisam verovala, ali znam da ih je on pisao! A da sam ostala trudna, otišla bih na kiretažu pa makar to bilo i deseti put, daleko mu lepa kuća - dodala je Miljana.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam razumeo da se onma plaši, ali sam bio siguran da je trudna jer nam je rekla, da oni imaju često odnose i da završava u nju, ali nakon tog testa je situacija kakva jeste. Mislim da je ona donela od kuće pozitivan test kako bi napravila ovde pakao Zoli. Ona je taj test koristila i napolju, kako bi ga ucenjivala i slala je slike tog testa njegovim drugarima - rekao je Marko.
Desila se situacija napolju da je mojim drugarima slala slike lažnog testa, ali ja nisam verovao i istina je bila da je lagala. Ona ovde iznosi laži, i sve izmišlja, ali ona je ta koja se time bavi i ja završavam priču sa njom - rekao je Zola.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku.

Autor: P.I.

#Zadruga