AKTUELNO

Tenzija raste!

Maja Marinković nakon svađe sa Marko Janjuševićem Janjušem, otišla je do Miljane Kulić, kako bi je ona utešila. Maja je tokom razgovora otkrila da joj smeta to što Janjuš bivšu suprugu Enu Senić ,,uzdiže", a nju ,,spušta" dok odgovara na pitanja zadrugara, voditelja ili publike.

Foto: TV Pink Printscreen

Sad ti pričam onako najiskrenije, ja njega volim, imam emociju prema njemu, ali mislim da nije u redu i da neke stvari nisu korektne, da se neko veliča, a ja da se spuštam. Šta radi onda sa mnom? Nećemo sad direktno - besnila je Maja, verovatno misleći na Janjuševu bivšu ženu Enu, pa je nastavila:
Ja njemu ne verujem ništa... Ja njega nisam prevarila - istakla je ona.
Ti ispadaš kao neka paćenica, a on se sažali, pa legne sa tobom. Lepa si, zgodna si, možeš da budeš šta hoćeš, povedi računa o svom ponašanju, da ne sekiraš Takija, šta će ti to? Ja tebe razumem... Znam da ne radiš zbog kamera, znam - rekla je Miljana.

Foto: TV Pink Printscreen

Sad ću da nađem krevet tamo. Tako sam glupa, nekad, džaba meni što sam zgodna, i lepa, i ovakva, i onakva - tvrdila je Maja.
Nisi glupa, samo ideš srcem, to su emocije! Ti treba da budeš devojka za poželeti -nastavila je Kulićeva.

Potom je Janjuš ušao i počeo da se šali na račun Miljanine kilaže, a onda prešao i na bivšu ljubavnicu, ponižavajući je sve vreme.

Što se ne družiš malo sa Džesikom, pošto se neće više družiti sa svojim bivšim drugom, pošto je jako bezobrazna i namazana! Treba ti da vodiš računa, ja ako poludim, bolje je da ne poludim! Nemoj da se dereš, da ti kičmu ne slomim, u tim kaubojskim čizmama, koje si kupila preko interneta - poručio je Janjuš.

Foto: TV Pink Printscreen

Što mi nisi kupio bolje? Nisi se setio da me odvedeš na ručak - uzvratila je Maja.
Pa, ja kupujem samo ozbiljnim vezama! - nastavio je Marko, a Maja je potom pokazivala Miljani marku čizmi, kako bi dokazala da su skupe.
19.000 hiljada koštaju - tvrdila je Marinkovićeva.

U video-prilogu pogledajte kako je sve izgledalo.

Autor: O. B.

#Zadruga