AKTUELNO

Na sve strane haos!

Tara Simov nastavila je da se raspravlja i ubeđuje zadrugare da joj se Fran Pujas ne dopada i da nije zaljubljena u njega, nakon što je on priznao da mu se ona tokom žurke pribijala uz telo.

Foto: TV Pink Printscreen

Ti nemaš m*da da budeš sa njim - poručio je Mića.
Mi se ne poklapamo karakterno, ja njega gledam kao druga, ja sam deset meseci plakala za nekim ko me nije j*bao 2%. Tvoje iskreno mišljenje, šta misliš, ovde svi imaju potencijala da mi budu prijatelji, ali da li misliš, moj prijatelj i kaže da sam mu se nabijala, je l' ti prijateljski? To mi govori da ga boli k*rac - odbrusila je Tara.
Meni nije prijateljski kada cura dođe i tako uradio - ubacio se Fran.
Znaš li Tara kako je Sanja pogleda sada? - upitao je Mića.
Znam, prevrće očima ceo dan! Sad je ovde okrenula leđa - govorila je Tara.

Foto: TV Pink Printscreen

Ne obraćaj mi se! Šta sam rekla? I šta je problem? Što bih gledala tako nešto? Ja sam njemu celo veče okretala leđa! Nije mi lepo da nekog prijatelja gledam sa njim! Ja sam rekla da njih gledam kao prijatelje! Duži vremenski period ne, ali ono za majicu, da. Ali ne komentarišem da ne bih napravila od sebe da sam nešto... Ja sam ti rekla, ti si se zabila u njega i igrali ste! On se naslonio na šank - rekla je Sanja.
Ali to je budalaština, to je kada popijem utorkom! Ti si rekao da sam ti se nabijala, to je degutantno! - urlala je Simova.

Foto: TV Pink Printscreen

Šta mene briga što je degutantno, kad je tako? Šta, sad kao trebam da prećutim to? Ja ne znam tvoje emocije, da sam hteo da budem sa tobom, bio bih, da se ložim na tebe - odbrusio je Fran.
Nemoj mi raditi to! Fran, je l' znaš moje emocije ili ne? Što mi to radiš? - histerisala je Tara.
Nemoj mu davati onda za pravo da tako misli - odbrusio je Mića.

Tara je potom poručial Franu da mu se više nikada neće obratiti u životu.

Foto: TV Pink Printscreen

U video-prilogu pogledajte kako je sve izgledalo.

Autor: O. B.

#Zadruga