AKTUELNO

Provalili ga.

U Beloj kući u toku je emisija "Gledanje snimaka". Pušten je snimak na kom su Mina Vrbaški i Filip Car ležali na garnituri i razgovarali o krevetu gde bi Mina spavala. Voditelj Milan Milošević je tražio da snimak prokomentariše Sandra Rešić.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja po prvi put vidim da Mina nema nikakav odnos sa Filipom. Ona je promenila ploču čim si ti uradio nešto što je nju nešto podsetilo na prošlu vezu - rekla je Sandra.

Foto: TV Pink Printscreen

Mislim da ovde vidimo kontradiktornost, jer Filip maločas proziva Minu sa Vladimirom, a ovde je moli da spava sa njim - rekla je Dragana.
Ljudi ja sam to radio zbog griže savesti jer je ona bila divna prema meni na početku, ja sam se zaljubio pa sam pustio da mi se drugi mešaju u vezu, zaje*ao sam se. Ona i ja nemamo više komunikaciju - rekao je Car.

Foto: TV Pink Printscreen

Ajde Mensure ućuti tu, glumiš megaje*ača ali ništa od tebe, pi*ko jedna, sad bi se i sa Aleksadrom pomiro - rekla je Ermina.

Milan je onda otkrio da je Car obnovio kontakt sa Aleksandrom Nikolić.

Foto: TV Pink Printscreen

Aleksandra i ja nećemo biti zajedno nikada. A sa Minom mi je sve sad smešno. Distancirali smo se, ona i ja nećemo prilaziti jedno drugom - rekao je Car.

Na sve ovo, Mina se samo smejala.

Alo ti si mene pitao kakva je bila njena veza sa Mensurom - urlala je Ermina.
Mi u pabu smo sve čuli, on je nju zvao šugavušo, šugo. On glumi da je kao voli, a to je radio i Aleksandri. Juče ga je mina okarakterisala da je još ružniji ćelav, i ja sam rekao da liči na jednog političara - rekao je Kristrijan.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku teksta. 

Autor: N.B.

#Zadruga