AKTUELNO

Nije joj bila lako!

Na narednom klipu su prikazani Marko Janjušević Janjuš, koji priča o Rialdi Karahasanović koja mu se dopada.

Rialda je najzgodnija i najbolja, sada su svi muškarci to uvideli - rekla je Lili.

Foto: TV Pink Printscreen

Ovde su samo dve istine, a najveća je da je Rialda neko sa kim svako može da funkcioniše i sa njom nema maltretiranja, psovanja i ne vređa. Ona nakon svađe iskulira i nema drame! Rialda je neko koga ja baš gotivim, i onma to zna ali nema nikakvih emocija i voleo bih da ako je ona ovakva, ona je devojka koju bi svako poželeo za ženu. Svaka veza ovde je bila na ivici ubistva, pogledajte njenu, sve mirno i normalno, ja i Maja isto katastrofa kao i Tarina svaka veza, a ja bih voleo da imam devojku koja se ponaša kao Rialda - rekao je Janjuš.

Foto: TV Pink Printscreen

Meni je ona retko normalna devojka, ali ja sam sebe svesna i ne mogu da budem ljubomorna a oko on bude sa njom neka, ali ja sam mu bila najintersantnija. Ona je zaljubljena u Kenana, ali on kao on je ženskaroš ali nema tu emocija. Ne bi ona bila sa njim. ja se nikada ne bih menjala, jer ja sam ovakva intersantna, i ne može ništa da me izbaci iz koloseka i druge devojke me ne zanimaju jer ja imam ogledalo. Ja imam jako lepo mišljenje o njoj i jako je lepa devojčica. Ja samo ne znam zašto njemu rade kompleksi kada ja ustanem da pričam - rekla je Maja.
Ovo je grupno hvaljenje i blaćenje! Ja sam njemu rekao kako je ovo javno udvaranje i da ona ide ka vrhu, a ostale su šizofreničarke jedino je Rialda prava - rekao je Mića.

Foto: TV Pink Printscreen

Svakako hvala na komplimentu, ali mi nemamo takav odnos i ja znam sve najbolje o njemu. odnos na emotivnu konotaciju ne postoji! Ja sve to nisam ni primetila ni doživela, i ja ne kontam to kao udvaranje i ja nisam primetila simpatije - rekla je Rialda.
Svakako sam neko ko deli Janjuševo mišljenje, jer je ona kompletan paket, ali ne mislim da bi on bio sa njom, ali priželjkuje takvu ženu - rekla je Milica.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku.

Autor: P.I.

#Zadruga