AKTUELNO

Ona je bila glavna tema!

Na narednom klipu koji je pušten, prikazane su Jovana Tomoć Matora i Rialda Karahasanović koje su pričale o Stefanu Šebezu, Dragani Mitrović i Ivani Marinković, koja nekim znacima pokazuje simpatije prema Šebezu.

To nije istina - rekla je Ivana.
Ivana ide na šesnaest frontova, a dečko zna šta hoće sa njom! Stefan ne radi ništa čudno. Ona ide pa mu peva, pa ga provocira vidimo sve - rekla je Matora.
Ja sam video da Ivana non stop dobacuje Šebezu, a onda je jedan dan prolazila i zapevala neku pesmu i gledala u njega. I sve to radi dok je Dragana tu, a znam da se u pesmi spominjala bivša, i ona uvek dopacuje za razliku od Dragane koja je mirna i ne meša se u tuđe veze a Ivana je ozbiljna glava koja hoće da uništi sve - rekao je Janjuš.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam pričala sa Ivanom na tu temu, ali ona kao hoće da se predstavi kao mirna! Meni nije jasno kako pokušava da pokaže kako nije takva, a postupcima sve pobija! Moram da je pitam da li bi ona volela da neko to radi njenom dečku? - pitala je Rialda.
Ne bih! Ja šta god da uradim i kako god da se postavim mene osuđuju, ja kad sam došla meni se svideo Anđelo a neke su se motale oko njega, prvo Dragana pa onda Tara... - odgovorila je Ivana.

Foto: TV Pink Printscreen

Kada je janjuš rekao da ste nikakve, vi ste ćutali a sada se Ivani sudi a dalo joj se za pravo da to radi i znao sam da neće ništa da kaže sem "zabole me d*pe" i molim te pamet u glavu, i praviš gluposti i ostavi ih na miru - rekao je Mića.
Da li si ti osetio u nekom trenutku da ja flertujem a tobom? - pitala je Ivana Šebeza.
Nisam! Saplitanja jeste bilo, ali ne mogu ja njoj da zabranim gde će ona da gleda. Od kad smo se pomirili Dragana i ja, nama je super i niko ne može da nam pokvari stabilnu vezu - rekao je Šebez.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku.

Autor: P.I.

#Zadruga