AKTUELNO

Jedino njega podržava kraj nje!

Bora Santana prvi je gostovao u emisiji "Delegati".

Foto: TV Pink Printscreen

Nismo uspeli da budemo u dobrim odnosima, jer nismo balans napravili. Prirodno je da ti bude neprijatno ako si voleo osobu, a vidiš da flertuje sa nekim drugim. Mi se jesmo posvađali. Ja nisam švrljao dok sam bio u vezi sa Milicom, bilo je nekog dopisivanja, ali više nameštaljki. Prevare nije bilo, to ću da kažem. Žao mi je što sam shvatio napolju da mi nismo mogli da funkcionišemo - započeo je Bora.

Foto: TV Pink Printscreen

Odmah je prokomentarisao i njen odnos sa Tomom Panićem:

Ima pravo, jer je ona slobodna, kao što sam slobodan i ja. Moja greška je što sam joj bilo šta i rekao. Nije me prevarila, a nisam ni ja nju. Mislim da se videla i sa bivšim kada smo raskinuli, ali mene to ne zanima. Želim i da njen odnos sa Mišelom ide svojim tokom, ne želim da malerišem. Ja njega znam i nemam šta loše za njega da kažem. Samo mi ona nije jasna, kada je pričala da smo sve ukupno imali se*s tri puta, a onda ovde priča da smo samo ovde imali toliko puta. Krivo mi je kad vidim da joj nešto fali, prirodno je da je pitam i da li joj nešto treba, samo sam to želeo da kažem. Ne smara ni ona mene, niti ja nju. Najbolje bi bilo da spustimo loptu i nemamo nikakvu komunikaciju - rekao je on.

Foto: TV Pink Printscreen

Ima dosta devojaka koje mi prijaju, sa njima volim da provodim vreme. Meni je jako bitan kontakt sa ženskim osobama - zaključio je Bora.

U video - prilogu pogledajte detaljnije.

Autor: M.I.

#Zadruga