AKTUELNO

Bez dlake na jeziku!

U Beloj kući se i dalje održavaju nominacije, a zadrugari biraju između bivšeg ljubavnog para Miljane Kulić i Lazara Čolića Zole. Sledeći je nominovala Sanja Stanković.

Foto: TV Pink Printscreen

Neću mnogo da dužim, Zola i ja nemamo nikakvu komunikaciju, mislim da nije loš dečko, ali smatram da je iskoristio svaku priliku što se tiče Miljane. Nju nemam šta da komentarišem, mi se vidimo na sudu, sa zadovoljstvom, nju šaljem u izolaciju. Svi znaju šta je ona meni govorila, kakvu istoriju imamo, psovala, vređala, najniže gađala. Ljudi koji su pratili Zadrugu, ne bih više dužila o osobi koja me ne zanima - rekla je Sanja.

Foto: TV Pink Printscreen

E, ovako, što se tiče nominacija, krenuću od Miljane, ja nju neću vređati ovde, kao što je ona mene vređala. Neću govoriti ništa što je ona meni govorila, ona prosto sa tim stvarima sebe prikazuje, odlično znamo kakva je Miljana. Ja sam govorio da je ili prihvatiš, ili ne prihvatiš. Sve smo joj popuštali, zato nas i jaše sve. Ko joj nije popustio, taj je dobro prošao, ali taj se još nije rodio. Ona je mene nacrnila, takve reči koje mi je rekla iz čista mira, to je njen i cilj, da te dira i provocira. Što se tiče Zole, meni je krivo što ne provodimo više vremena zajedno, imamo svi svoje probleme. Zola meni nije ništa uradio loše, prema meni je dobar. Šaljem Miljanu u izolaciju, ostavljam Zolu - nominovao je Toma Panić.

U video-prilogu pogledajte kako je sve izgledalo.

Autor: O. B.

#Zadruga