AKTUELNO

Surovo.

U toku su nominacije u Beloj kući. Ove nedelje su potrčci bili Miljana Kulić i Lazar Čolić Zola i zadrugari moraju da biraju izmedju njih dvoje. Na red da nominuje je došla Nataša Radan.

Foto: TV Pink Printscreen

Skoro su nih dvoje bili potrčci, tako da neću dužiti. Smatram da je Mića u pravu za Zolu, on ima svašta ovde da kaže, ali on se povukao. On i ja nemamo neku komunikaciju. Niko od njih dvoje mi ne ide na žicve jer njih ni ne viđam. Ja nisam osoba koja će preći preko nekih stvari, ja ne volim to, a Miljana je takva. Međutim ja sam rekla da nju ne mogu da pošaljem u izolaciju, jer smo se ona i ja družile nakon Zadruge 3. Zamerila sam joj ono što je iznela o momku sa kojim me je spajala, a to nije trebala da uradi. On i ja smo bili pre 4 godine bili zajedno, a to što smo se ona i ja videle kod njega u lokalu to je nešto drugo. Miljanu ne shvatam ozbiljno, i nju ne mogu da pošaljem u izolaciju. Ja sa njom nema problem da se posvađam, a i što se tiče priče sa tim momkom, rekla sam šta sam imala. Nominujem Zolu, jer sam se družila sa Miljanom van rijalitija - rekla je Nataša.
Ja stojim iza svojih reči, na inicijativu voditelja sam sve ispirčala - rekla je Miljana

Foto: TV Pink Printscreen

Nakon Nataše, ustao je Alen Hadrović.

Miljana je osoba koja bi ti dala sve, a opet bi ti zabola nož u leđa. Ona ima čudne oscilacije, koje je podžavam. Što se tiče Zole, nisam imao mišljenje o njemu na prošlim nominacijama, ali on je jako interesantan, ali je i ljen. On želi da otvori svoj lakal, i mora da se potrudi da to uradi. Ja šaljem Miljanu, a ostvaljam Zolu - rekao je Alen.

Foto: TV Pink Printscreen

Sa Zolom se družim od početka, on je sjajan momak. Nešto ga nije bilo ovde u zadnje vreme, ali mislim da je borac, i da tek treba da se pokaže. Miljana i ja smo od starta bili u nekom sukobu. Ona je pokazala da je zlobna, njeno ponašanje za slavu, mislim da je šlihtara. Ona priča da je showmen, ali to nije istina. Mislim da je bezobrazna, aljkava, i pohotna. Ona krije hranu, a mi svi ovde delimo. Ona uzima od nas, i krije. Ne znam što je ona ovde, ali mi nije jasno ko za nju glasa, jer nije mi njeno ponašanje jasno. Ona nema motivaciju ni za šta, ni da smrša, niti za bilo šta drugo - rekao je Čorba.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: N.B.

#Zadruga