AKTUELNO

Tutnjilo Belom kućom!

U Beloj kući se za crnim stolom odigravaju još jedne nominacije, a stanari biraju između bivšeg ljubavnog para Miljane Kulić i Lazara Čolića Zole.

Svi su čekali da čuju Mišela Gvozdenovića i kako će on glasati, a tokom nominacije uspeo je i da se posvađa sa Miljanom.

Foto: TV Pink Printscreen

Šta da kažem za Miljanu što drugi nisu, zna se kakav sam problem imao sa Miljanom, ništa lepo i dobro nisam doživeo sa njom, upoznali smo se kroz problem, nisam ovde došao zbog nje, nego zbog sebe. Đedović je malopre govorio o nekoj kupovini mira, ja sam ovde došao zbog sebe i da poboljšam karijeru. Nisam došao da se svađam sa Miljanom. Što se tiče Miljane, pokušao sam i pokušavam da imam normalan kontakt. Međutim, kada mislim da je spustila loptu, počinje opet da dobacuje za stolom, pokazuje neke figurice, crta neke k*rčeve, malo je i smešno, ali je i žalosno. Pominje da će opet da dolazi u pab, ja znam da ona hoće da radi ono što ne treba, ja je savetujem da to ne radi, bolje da imamo neki mir, ali neću ga kupovati, nemam ja para, ja sam siromašan. Bolje da imamo mir nego rat, ne mrzim te. Isto tako mislim i za ostale ukućane. Što se tiče Zole, pružio mi je ruku, nikada me nije uvredio, nismo previše u kontaktu, ali imam lepo i korektno mišljenje o momku. Mislim da je red da sačuvam Zolu, a pošaljem Miljanu u izolaciju, ona najavljuje povratak u pab, bolje i da se nasmejemo za stolom, kako sa svim zadrugarima, tako i sa njom, mislim da je to bolje i za nju i za mene, ne bih da Miljana vidi neku moju stranu kako znam da reagujem ka muškom rodu. Ja ne slušam šta kaže Miljana. Meni nije bitno šta kaže, nego ko kaže. Nemam ništa protiv nje, opet kažem, ne mrzim je, nemoj to da radiš što si naumila, to je moj savet, a ti radi šta hoćeš - izjavio je Mišel.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam u fenomenalnim odnosima sa tobom, pohvalila sam te na pevačkom obračunu, radovala sam se tvojim pobedama, kao da sam ja pobedila, uvek sam tu za tebe, tako da hvala ti! Kao što si rekao ti si mene upoznao kroz problem, znam šta možeš, ja ću dokazati to ovde. Ja tebe hlebom, ti mene kamenom, znam da ti mene ne bi poslao, ali moraš zbog Milice, Kristijana i ljudi iz paba - uzvratila je Miljana.

Miljana i Mišel su ponovo došli u žestok sukob za crnim stolom, ubeđivajući se ko je kome naškodio više.

Foto: TV Pink Printscreen

U video-prilogu pogledajte kako je sve izgledalo.

Autor: O. B.

#Zadruga