AKTUELNO

Bivše se ne smiruju.

U toku je Igra istine u Beloj kući. Sledeće pitanje je postavila Tara Simov.

Objasni mi odnos tog dečka iz keteringa, jeste li vi bili zajedno, i što bi on tebi obezbedio ketering za rođendan - glasilo je pitanje za Sanju Stanković.

Foto: TV Pink Printscreen

Ispalo je tako danas, i odvratno je to što je Jovana iznela. On i ja se poznajemo od ranije, mi smo se družili, upoznavali i smuvali se. Tada se desilo to da je meni bio rođendan, on je mene pitao šta želim, ja nisam htela ništa, on mi je rekao da će mi obezbediti ketering, sticajem okolnosti on i ja smo se posvađali dan pre rođendana, i ja sam htela da mu platim to, on nije hteo da uzme pare. On je i došao na rođendan i bio je pola sata, kasnije smo se pomirili, i sada smo u super odnosu, nismo uspeli da ostanemo u vezi, ali se čujemo ponekad - rekla je Sanja.
Ja sam skontao iz vaše priče da si se ti je*ala za ketering - rekao je Đedović.

Foto: TV Pink Printscreen

Ti mene lažeš, rekla si mi tada da ne želiš da ga vidiš više. - rekla je Matora.
Tebe treba da bude sramota što pričaš to. Meni je bilo krivo što nismo uspeli, ja nikada nisam rekla razlog zašto nisam bila sa njim - rekla je Sanja.
Sanja ti si meni dala šansu, a ovde pričaš kako bi bila sa njim da nije u inostranstvu. Rekla si mi da ćeš mi dati šansu da se pomirimo, jer ti nisi bila zaljubljen. Ti si meni rekla da si bila 7 dana u vezi - rekla je Matora.

Foto: TV Pink Printscreen

Alo bre nemoj da izvrćeš moje reči. Ti nisi htela da znaš šta sam imala ja sa njim. Isto danas si napravila sra*e sa Paulom, ja prišla da te pitam šta si pričala - rekla je Sanja.
Ja imam tu lošu osbinu i ogovrala sam te sa Paulom, meni je ovo sve mučno. Ja sam prišla direktno tebi i došla da ti kažem sve - rekla je Matora.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: N.B.

#Zadruga