AKTUELNO

Nova rasprava!

Naredno pitanje u večerašnjoj "Igri istine", je postavila Tara Simov, koja je pitala Nadicu Zeljković: Ja nisam neko ko oigra rijaliti, ja vas pitam da mi kažete iskreno mišljenje o meni?

Foto: TV Pink Printscreen

Ona nije normalna čim je pokrenula priču za Ša, ali moram da kažem da si jako draga! Nisam očekivala da si tako draga, onda si me pokirala jer sa mamom nisi imala kontakt, ali ja te shvatam ti si rijaliti igrač i imaš tu energiju kao ja, ali ja sam bila gora. Nemoj samo da budeš kao je - rekla je Nadica, pa postavila pitanje za Lepog Miću: Pošto si stariji učesnik ovde, reci mi pet ili deset ljudi koji su se istakli ovde i koji će biti favoriti?
Kristijan, Đedović, Vuk i Rijalda, Miljana, Kenana, Fran, Paula, Čorba - rekao je Mića, pa postavio pitanje Ljiljani Stevanović: Kaži šta misliš o Nadici, bez foliranja?

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam već rekla, ja jesam imala okej mišljenje na početku ali se ona promenila. Ja sam nju pitala u čemu je njen problem i ti si se naljutila. Ja nikada nikome nisam rekla ništa loše, i aj ne znam u čemu je problem, ja brojim greške i mene zanima naš odnos, ti si se nakačila na mene - rekla je Lili
Ja ne mogu da verujem, trebala si da popštuješ moje godine ti si trebala da poštuješ majke ove dece, a ne mene! Kunem se u šta hoćeš, pošto je ovo šou ti si na tom izboru za te mis i mistere, navela mlade devojke da su prostitutke, ja sam ti zamerila jer njihove majke slušaju i ja to ne shvatam jer si ti žena - rekla je Nadica.

Foto: TV Pink Printscreen

Ona da je fina i normalna, ne bi se skidala gola i ne bi slala takve snimke, a imaš sina. Ona je bolesnica, koja izgleda kao traktor - rekla je Aleksandra.
Ja sam obrazovana žena, i mogu da radim šta hoću aj sam radila u bitnim institucijama! Ja sam slala mom muškarcu to - dodala je Lili.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku.

Autor: P.I.

#Zadruga