AKTUELNO

Ne može da dođe sebi!

Mina Vrbaški istrčala je na kapiju velelepnog imanja kako bi pokušala da pobegne, a Filip Car nastavio je da je urniše. Obezbeđenje je sve vreme bilo u pripravnosti, kako ne bi došlo do neželjenih efekata burnih reakcija Mine i Filipa.

Foto: TV Pink Printscreen

Ubij se od k*rca sa nekim drugim! Ti ne bi bila na kapiji da te ne boli istina! Ja ne mogu ni sa kim pričati i razgovarati, a ti flertuješ sa petoro frajera, vidiš kako je po tvome, lagano! - dobacivao je Filip.

Foto: TV Pink Printscreen

Tenzija između bivšeg para sve vreme je bila na vrhuncu, a podsetimo da je Filip bio ljubomoran na novog, zgodnog, zadrugara Nikolu Đorđevića.

Ne možeš pobeći od sebe! To si ti! Krevet, krevet, ovo ono, Mina Vrbaški, to je ta što je sekla vene, što je lažno optuživala, što gleda kamere, to je Mina Vrbaški! 20 godina imaš! Nisi dno, ti si ispod toga i ne možeš pobeći od toga više nikada! To trebaš reći i ćao zdravo! Ja ne mogu drugačije, nemam načina više, nikako da kreneš, nego non-stop ideš na mene, sad ću ti j*bati mamu, daj više budi sa nekim! - provocirao je Filip.

Foto: TV Pink Printscreen

U video-prilogu pogledajte kako je sve izgledalo.

Autor: O. B.

#Zadruga