AKTUELNO

Više nije mogla da izdrži!

Nakon što je Stefan Šebez uplovio u romansu sa Ivanom Marinković, Dragana Mitrović bila je tužna i to nije krila, pa je Rialda Karahasanović pokušala da je uteši i ukaže joj kako treba da priča o raskidu.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam mislila da će on meni prići, da mi se izvini - rekla je Dragana.
Ti treba da kažeš da si to i videla ranije, malo mi je čudno, jer je došla kod tebe u ponedeljak - dodala je Rialda.
Ja sam to već sve negde videla, u svakom slučaju ja im želim sreću, možda nisam očekivala odmah, jer u ponedeljak kada se desilo sa Majom i Janjušem, ona je prišla meni i rekla mi sve to. Neočekivano mi je da posle svega toga, posle jednog dana se ljube, ali svako ovde govori o sebi. Što se tiče njega, posle tih nekih reči koje smo uputili jedno drugom... Ja sam se izvinila njegovoj porodici, a nagovorila sam ga da se zakune u osobu koju voli najviše na svetu. A rekao je ogromne laži, jeste da je rekao u pijanom stanju, ali smatram da zaslužujem izvinjenje - rekla je Dragana i nastavila:

Foto: TV Pink Printscreen

Jedino što nisam očekivala, jeste to što je ona meni prišla u ponedeljak - rekla je Dragana.
Bilo kako bilo, neka im je sa srećom. Ti kažeš da si imala volju i želju da bude drugačije, ali očigledno da je trebalo da bude tako! - ubacila se Rialda.
Vladimir mi je rekao da ispričam sve što imam! On je povredio moje roditelje, jer su morali to da slušaju, još se nije izvinio. On se meni unosio u facu, vrištao, deset puta - dodala je Mitrovićka.

Foto: TV Pink Printscreen

U video-prilogu pogledajte kako je sve izgledalo.

Autor: O. B.

#Zadruga