AKTUELNO

Progovorili o sukobu.

U Beloj kući uveliko je u toku emisija "Pitanja gledalaca". Voditelj Milan Milošević pročitao je pitanje za Milana Jankovića Čorbu.

Pokazao si se kao velika muškarčina prema Pauli kad si je gurnuo uz zid, da li bi tako smeo Janjušu, Nikoli, Tomoviću, kako te nije sram, velika muškarčino - glasilo je pitanje.
Tog dana sam popio, nisam imao nameru da je povredim. Krenula je noktima na mene, izgrebala me, ja nisam očekivao da će krenuti na mene. Ja sam prvi rekao da nisam imao s*ksualne odnose sa njom. Ja sam se njoj izvinio tog dana - rekao je Čorba.

Foto: TV Pink Printscreen

Pitala sam ga zašto priča o meni, meni je dojadilo sve tog dana. Ja se ne ljutim na njega, ne znam šta se tu sve izdešavalo. Imam modrice svuda po telu, hvatao si me za facu, imaš pravo da mi vratiš - rekla je Paula.

Foto: TV Pink Printscreen

Bio sam protiv toga, nije postupio kako treba. Amazonka je bila jako agresivna, ona je jako borbena. On te gurnuo, to me iznerviralo, devojku možeš samo da suspenduješ, znači da je drži za ruke. On je bio pripit, to ga ne opravdava - rekao je Kristijan.
Zašto si govorio da joj polni organ smrdi na crni luk - pitao je Milan Milošević.
Nisam to rekao - rekao je Čorba.

Kako je sve izgledalo pogledajte u nastavku.

Autor: S.M.

#Zadruga